Gratulacje dla PSP!

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
przedwczoraj
Gratulacje dla PSP!

Post autor: przedwczoraj » czwartek 20 sty 2005, 19:03

W styczniowym FutureMusic zamieszczono podsumowanie 2004 roku i PSP Nitro zwyciężył w kategorii "Best Effects software". Gratulacje!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Gratulacje dla PSP!

Post autor: Groover » piątek 21 sty 2005, 08:42

...W styczniowym FutureMusic zamieszczono podsumowanie 2004 roku i PSP Nitro zwyciężył w kategorii "Best Effects software". Gratulacje!

pozdrawiam...

ŁOŁ!!!!! Extra! Gratulacje dla chłopaków z PSP!

Pozdro

Groover

PS: Podeslij mi na priva krótką informację, jakie wtyki brały udział w rankingu itp. - zamieszczę na swojej stronce
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
przedwczoraj

Post autor: przedwczoraj » piątek 21 sty 2005, 10:45

PS: Podeslij mi na priva krótką informację, jakie wtyki brały udział w rankingu itp. - zamieszczę na swojej stronce ...

Niestety, ale w tej kategorii nie ma wyróżnień, jest tylko pierwsze miejsce, wyłonione spośród "najlepszego oprogramowania... zrealizowanego w ciągu roku (2004)". Tak więc teoretycznie wśrod pokonanych możesz umieścić wszystko to co zostało wypuszczone w ubiegłym roku i mieści się w kategorii oprogramowania efektowego. :) Teraz Polska...

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » piątek 21 sty 2005, 10:57

Już w numerze lutowym `04 PSP Vintage Warmer był rekomendowany jako bardzo dobre rozwiązanie dla posiadaczy budżetowych mikrofonów. A w dodatku z tego co pamiętam wtyczki tej firmy zawsze cieszyły się dużym uznaniem w tym piśmie.

MOJE SZCZERE GRATULACJE!

A te wyróżnienia potwierdzają tylko mój dobry wybór Gdyby tylko "zjadały" mniej moc obl. procesora, ale cóż tak jak komfort z jazdy Ferrari pozwala nam zapomnieć ile takie cacko pali, tak samo w przypadku VW i Nitro wypada przymknąć oko na ich apetyt.

hanuman

Post autor: hanuman » piątek 21 sty 2005, 11:10

Przylaczam sie do gratulacji, Vintage Warmer jest super ale ponawiam swoja prosbe o jakas latke - bardziej "ludzki" interfejs dla Mixpressora z regulacjami jak w klasycznym kompresorze dla prostych ludzi takich jak ja co sie gubia w obecnym interfejsie.

ODPOWIEDZ