Audycje
Słucham sobie audycji muzycznych w trójce i coraz więcej uwagi poświęcam na sposób realizowania i brzmienie prezentowanych kawałków. Doszedłem do takich wniosków.
1. Pan Wojciech Mann ma FENOMENALNY gust muzyczny i brzmieniowy - nie puszcza byle czego, tylko wybiera porządne kawałki. Dziennikarz muzyczny nr 1. Słuchajcie manniaka!!
2. Pan PK -hmm nie podoba mi sie podniecanie się pewnymi polskimi zespołami, które niczego sensownego nie prezentują (już na wielu forach o tym pisano - i ja sie zgadzam), ale i tak w porównaniu do innych "prezenterów" jest ok. Na szczęście MiniMax oferuje również wiele ciekawych rzeczy - ostatnio słuchałęm nagrań z XIX wieku - jeszcze z wałków - fajne przeżycie :)
3. Jeszcze według mnie fajne jest Wejście Smaku - ciekawa propozycja dla miłośników Rock&Roll'a i blues-rocka
Więcej audycji nie słucham (oprócz powtórki z rozrywki), bo nie znalazłem takiej, która by mnie zadowalała.
Jakie są wasze typy?? Czy zgadzacie się ze mną??
1. Pan Wojciech Mann ma FENOMENALNY gust muzyczny i brzmieniowy - nie puszcza byle czego, tylko wybiera porządne kawałki. Dziennikarz muzyczny nr 1. Słuchajcie manniaka!!
2. Pan PK -hmm nie podoba mi sie podniecanie się pewnymi polskimi zespołami, które niczego sensownego nie prezentują (już na wielu forach o tym pisano - i ja sie zgadzam), ale i tak w porównaniu do innych "prezenterów" jest ok. Na szczęście MiniMax oferuje również wiele ciekawych rzeczy - ostatnio słuchałęm nagrań z XIX wieku - jeszcze z wałków - fajne przeżycie :)
3. Jeszcze według mnie fajne jest Wejście Smaku - ciekawa propozycja dla miłośników Rock&Roll'a i blues-rocka
Więcej audycji nie słucham (oprócz powtórki z rozrywki), bo nie znalazłem takiej, która by mnie zadowalała.
Jakie są wasze typy?? Czy zgadzacie się ze mną??
IWK.org.pl - Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów
Re: Audycje
...Więcej audycji nie słucham (oprócz powtórki z rozrywki), bo nie znalazłem takiej, która by mnie zadowalała...
To kwestia gustu a o tych się nie dyskutuje (po próżnicy szczególnie
). Nie wiedzialeś?
[addsig]
To kwestia gustu a o tych się nie dyskutuje (po próżnicy szczególnie

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
W Trójce w niedzielę od 15.00 do 17.00 jest jeszcze dobra muzyka, tylko prowadzący, Sz.P. Kydryński to totalny snob i czasem mnie denerwuje swoimi pseudoskromnymi gadkami
Amateur
- Bartolomeo
Podobmo w trójce jakąs audycje prowadzi Hirek Wrona.
Bardzo go szanuje i chciałbym posłuchac.
Wiecie może w jaki dzień i o której godzinie?
Pozdrawiam
Bardzo go szanuje i chciałbym posłuchac.
Wiecie może w jaki dzień i o której godzinie?
Pozdrawiam
Wrona?? "Czarny piątek" w piątem wieczorem (chyba po 22.00)
PS: Czemu o gustach nie można dyskutować??
PS: Czemu o gustach nie można dyskutować??
PS: Czemu o gustach nie można dyskutować??...
Bo to do niczego nie prowadzi. Nie ma sztuki obiektywnie wartościowej. Tobie podobają się audycje Mana, dla mnie to jeszcze gorsza kicha niz disco relax - i co z tego wynika. Nic.
Bo to do niczego nie prowadzi. Nie ma sztuki obiektywnie wartościowej. Tobie podobają się audycje Mana, dla mnie to jeszcze gorsza kicha niz disco relax - i co z tego wynika. Nic.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
No właśnie o to mi chodzi!! Chce poznać gusta forumowiczów. Oczywiście nie mam zamiaru ich krytykować. Z resztą temat dotyczy audycji radiowych, więc chyba nie jest zły.
...No właśnie o to mi chodzi!! Chce poznać gusta forumowiczów.
Tja, w sumie to moze jest w tym jakis walor poznawczy. Ja niestety od kilku lat praktycznie nie słucham radia.
Tja, w sumie to moze jest w tym jakis walor poznawczy. Ja niestety od kilku lat praktycznie nie słucham radia.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
Ja lubię czasem posłuchać CHILLOUT CAFE.

"Gitarą i piórem" Codziennie. "Dobranocka" Audycja z psychologiem :) "Maniak po ciemku" , "Trzy kwadranse z jazzem" Pozatym w jedynce , dwójce też są ciekawe audycje. Pozdrawiam.