Czy pamiętacie wersje 2.3
Przyznać trzeba ze byla procesorożerna ale jej brzmienie różniło się od wersji 3 czy 4, na niekorzyść tych ostatnich.
Moim zdaniem nowy reaktor brzmi bardziej płytko i plastikowo.
O co Wy o tym myślicie?
Jak znajdziecie okazje to prosze porównajcie i napiszcie.
Dziękuje i pozdrawiam
Do fanów Reaktora
Re: Do fanów Reaktora
...Czy pamiętacie wersje 2.3
Przyznać trzeba ze byla procesorożerna ale jej brzmienie różniło się od wersji 3 czy 4, na niekorzyść tych ostatnich.
O co Wy o tym myślicie?
Dziękuje i pozdrawiam...
Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny.
O co Wy o tym myślicie?
Dziękuje i pozdrawiam...
Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny.
......Czy pamiętacie wersje 2.3
O co Wy o tym myślicie?
Dziękuje i pozdrawiam...
Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny....
Rzeczywiscie - jest rewelacyjny! Ale mimo to po przesiadce z wersji 2.3 na 4, nie moge oprzeć się wrażeniu że w kwesti brzmieniowej coś się zmieniło, jakby zabrakło tej odrobinki analogowego (wręcz lampowego) smaczku.
Po znikomym zainteresowaniu, jakim cieszy się ten post, wnioskuję ze odczucie moje odnośnie reaktora jest czysto subiektywne - i chwała Bogu, bo już myślałem ze z tym instrumentem coś się "pomerdało"
Pozdrawiam
O co Wy o tym myślicie?
Dziękuje i pozdrawiam...
Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny....
Rzeczywiscie - jest rewelacyjny! Ale mimo to po przesiadce z wersji 2.3 na 4, nie moge oprzeć się wrażeniu że w kwesti brzmieniowej coś się zmieniło, jakby zabrakło tej odrobinki analogowego (wręcz lampowego) smaczku.
Po znikomym zainteresowaniu, jakim cieszy się ten post, wnioskuję ze odczucie moje odnośnie reaktora jest czysto subiektywne - i chwała Bogu, bo już myślałem ze z tym instrumentem coś się "pomerdało"

Pozdrawiam

Co do porównania brzmienia wersji 2.3 /4 to nie mogę sie wypowiedzieś .Posiadam wersję 4 . Co do Twojej uwagi na temat ilości postów w sprawie reaktora , to myślę że posiadaczy tego softu w Polsce jest niewielu (legalnych). poz .ryba