Do fanów Reaktora

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:
Do fanów Reaktora

Post autor: Tadeo » czwartek 01 lip 2004, 14:23

Czy pamiętacie wersje 2.3

Przyznać trzeba ze byla procesorożerna ale jej brzmienie różniło się od wersji 3 czy 4, na niekorzyść tych ostatnich.

Moim zdaniem nowy reaktor brzmi bardziej płytko i plastikowo.

O co Wy o tym myślicie?

Jak znajdziecie okazje to prosze porównajcie i napiszcie.

Dziękuje i pozdrawiam

Awatar użytkownika
belcanto

Re: Do fanów Reaktora

Post autor: belcanto » piątek 02 lip 2004, 11:54

...Czy pamiętacie wersje 2.3

Przyznać trzeba ze byla procesorożerna ale jej brzmienie różniło się od wersji 3 czy 4, na niekorzyść tych ostatnich.

O co Wy o tym myślicie?

Dziękuje i pozdrawiam...

Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny.

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » piątek 02 lip 2004, 23:59

......Czy pamiętacie wersje 2.3

O co Wy o tym myślicie?

Dziękuje i pozdrawiam...

Posiadam Reaktora 4.0 i wcale sie nie zgodzę, że brzmi bardziej płytko i plastikowo. Jest wręcz rewelacyjny....

Rzeczywiscie - jest rewelacyjny! Ale mimo to po przesiadce z wersji 2.3 na 4, nie moge oprzeć się wrażeniu że w kwesti brzmieniowej coś się zmieniło, jakby zabrakło tej odrobinki analogowego (wręcz lampowego) smaczku.

Po znikomym zainteresowaniu, jakim cieszy się ten post, wnioskuję ze odczucie moje odnośnie reaktora jest czysto subiektywne - i chwała Bogu, bo już myślałem ze z tym instrumentem coś się "pomerdało"

Pozdrawiam

Ryba

Post autor: Ryba » sobota 03 lip 2004, 07:58

Co do porównania brzmienia wersji 2.3 /4 to nie mogę sie wypowiedzieś .Posiadam wersję 4 . Co do Twojej uwagi na temat ilości postów w sprawie reaktora , to myślę że posiadaczy tego softu w Polsce jest niewielu (legalnych). poz .ryba

ODPOWIEDZ