Do panów z PSP
przeglądając archiwum nrów EiS (Eis kupuje od nru 4/04) Znalazłem tam zapowiedż wtyczki PreQrsor - uważam ,że to świetny pomysł! Co się stało z tym patentem??Dlaczego nie ujżał światła dziennego,i czy kiedukolwiek je ujży??
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: Do panów z PSP
...przeglądając archiwum nrów EiS (Eis kupuje od nru 4/04) Znalazłem tam zapowiedż wtyczki PreQrsor - uważam ,że to świetny pomysł! Co się stało z tym patentem??Dlaczego nie ujżał światła dziennego,i czy kiedukolwiek je ujży??...
projekt został porzucony z kilku względów natury filozoficzno- etycznej niż z przyczyn technologicznych
antoni ozynski
projekt został porzucony z kilku względów natury filozoficzno- etycznej niż z przyczyn technologicznych
antoni ozynski
- stevelukather
Troche przypominal Pultec EQ,tak mi sie wydaje,ale moze wystarczylo zmienic ciut szate graficzna,ja jestem za tym aby wznowic prace nad nim,jedyny taki EQ jest dostepny w karcie UAD-1 a nic tak pieknie nie brzmi jak wlasnie PULTEC!Pozdrawiam i wesolych swiat zycze!SL.
No właśnie , mój znajomy kupił UAD 1 specjalnie dla pulteca,taka wtyczka nie dość że dobrze by się sprzedawała była by ewenementem...
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
MasterQ to pierwszy ale nie ostatni korektor ze znakiem PSP.
W pewnym sensie prace nad PreQursorem byly podstawa do zrobienia MasterQ wiec dla nas naprawde byl prekursorem
Pozdrawiam,
Mateusz Wozniak
PSPaudioware.com
W pewnym sensie prace nad PreQursorem byly podstawa do zrobienia MasterQ wiec dla nas naprawde byl prekursorem

Pozdrawiam,
Mateusz Wozniak
PSPaudioware.com
- tomsfactory
Jako Filozof i etyk - chciałbym poznac te wzgledy