Kate Bush "Live at..."

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
oneman
Kate Bush "Live at..."

Post autor: oneman » piątek 05 mar 2004, 03:32

Hello,

Mam nadzieje, ze Admin nie wyrzuci mego postu i znajdzie sie przynajmniej jedna odpowiedz na moj list. Dobrze wiem iz nie jest to miejsce ku takowym pytaniom ale desperacja zmusila mnie by i tu umiescic ten list.

Otoz czy ktos z Szanownych Forumowiczow jest w posiadaniu CD Kate Bush "Live At Hammersmith Odeon"? Z tego co wiem oprocz wznowienia w 1981 roku nie bylo zadnego dodatkowego tloczenia wobec czego zakup tego wydawnictwa na rynku jest niemozliwy. Czasem trafiaja sie egzemplarze na eBay'u lecz nie biore udzialu w aukcjach poniewaz boje sie podawania nr karty kredytowej na stronach internetowych.

Jestem zainteresowany odkupieniem tej plyty a jesli okaze sie to niemozliwym zadowole sie kopia. Oczywiscie pokrywam wszelkie koszta (byle by byly rozsadne - hi hi). Plyta ta zostala wydana wraz z tasma VHS na ktorej to owy koncert zostal zarejestrowany. VHS takze bardzo mnie interesuje.

Byc moze ktos z Was bedzie w stanie mi pomoc.

Pozdrawiam

Redakcja

Re: Kate Bush "Live at..."

Post autor: Redakcja » piątek 05 mar 2004, 09:03

Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Zablokowany