Zmarł Wojtek Seweryn

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Hardi
Zmarł Wojtek Seweryn

Post autor: Hardi » czwartek 05 lut 2004, 02:55

Dzisiaj dowiedziałem się, że zmarł Wojtek Seweryn, wspaniały człowiek i gitarzysta. Chorował na nowotwora, wielu muzyków grało koncerty dla niego, aby zebrać pieniądze na leczenie w zagranicznych klinikach. Jednak Wszechmogący zabrał go z tego świata. Ten rok zaczyna się fatalnie, najpierw odszedł Czesław Niemen, a teraz Wojtek.

[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Token_Ring

Re: Zmarł Wojtek Seweryn

Post autor: Token_Ring » czwartek 05 lut 2004, 09:29

Chylę czoło. Zostawiłeś po sobie dwie najlepsze w tym kraju szkoły gry na gitarze, prawdopodobnie tysiące polskich gitarzystów właśnie dzięki Tobie zaczęło tak naprawdę grać. Dołączyłeś do największych.

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Ja-cek

Re: Zmarł Wojtek Seweryn

Post autor: Ja-cek » czwartek 05 lut 2004, 18:24

Nie wierzę... nie mogę w to uwierzyć... właśnie wybieram sięza parę dni na koncert dla Niego... i co? i nie ma po co?

Czy to aby wiarygodne?

www.surogat.pl

ODPOWIEDZ