Tylko na chwilkę ...

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Mayewsky
Kontakt:
Tylko na chwilkę ...

Post autor: Mayewsky » czwartek 18 gru 2003, 12:47

Skoro Admin zamkną tamten temat (a szkoda, bo chciałem powyjaśniać mu pare spraw) napisze, że SZKODA.

Temat poazał (140 postów), ze był potrzebny. Dyskusja publiczna na ten temat jest szalenie potrzebna, a uciekanie od niej bo czasami moze niewygodna to tchórzostwo i nic nie da.

Nawet jezeli momentami dyskusja przybierała zły obrót sprawy i dochodziło do niepotrzebnych spieć np. między mną a MB - którego żeby było śmiesznie i w brew pozorom lubie i w pewnych kwestiach uważam za znawce, to temat dał wiele zarówno jednej i drugiej stronie.

Powoli zaczynało sie coś klarować (jak choćby książeczka do SX).

Szkoda, ze został zamknięty. Widać komuś to przeszkadzało.
Mayewsky

(GG - 4039365)

Redakcja

Re: Tylko na chwilkę ...

Post autor: Redakcja » czwartek 18 gru 2003, 13:17

...Temat poazał (140 postów), ze był potrzebny. Dyskusja publiczna na ten temat jest szalenie potrzebna, a uciekanie od niej bo czasami moze niewygodna to tchórzostwo i nic nie da...

Nie wiem z jakich powodów twierdzisz, że ktoś ucieka od takich dyskusji. Tematu mego ew. tchórzostwa nie bedę rozwijał.

...Nawet jezeli momentami dyskusja przybierała zły obrót sprawy i dochodziło do niepotrzebnych spieć np. między mną a MB - którego żeby było śmiesznie i w brew pozorom lubie i w pewnych kwestiach uważam za znawce, to temat dał wiele zarówno jednej i drugiej stronie...

Nie wątpię.

...Powoli zaczynało sie coś klarować (jak choćby książeczka do SX)...

Tu akurat nie miało się co klarować. Powinieneś był o niej wiedzieć podnosząc temat.

...Szkoda, ze został zamknięty. Widać komuś to przeszkadzało...

Tylko mnie, ze względów technicznych.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ