Od pewnego czasu zastanawiam się nad sensem wprowadzanych zmian do strony eis.com.pl.
Jak każdy zauważył dodano nowy dock z przyciskami na samej górze strony. Osobiście nie miałem nic przeciwko do momentu gdy owe przyciski uniemożliwiły mi napisanie postu na urządzeniu mobilnym - androidzie (smartfon). Dock uporczywie wchodzi w pole pisania tekstu i nie jest możliwe jego usunięcie. Mam telefon z ekranem FullHD i nie wyobrażam tego sobie dzieje się na mniejszych ekranach.
Jaki więc sens mają zmiany, które są nieprzemyślane, mają wątpliwą funkcjonalność, a do tego psują to co przedtem było względnie dobre? Redakcjo, przemyślcie proszę wasze podejście tego, czym ma być wasza strona i jak ma funkcjonować.
Do dziś nie doczekaliśmy się możliwości edycji postów przez co to forum jest jednym z najbardziej ortograficznym/stylistycznym/wizualnym bałaganem. Naprawdę niewiele trzeba by to zrobić by wprowadzić edycję zapisanych danych w bazie danych. W takim przypadku wziąłbym pod rozwagę zatrudnienie webmastera do wykonania zleceni uposażenia forum w taką funkcjonalność lub migracji bazy danych do innej aplikacji. Jako jeden z najdłużej przebywających tutaj forumowiczów wyrażam sprzeciw - ulepszajcie to co należy ulepszyć a nie to co tego nie wymaga. To forum w niemal niezmienionej formie istnieje od prawie 14 lat. To jest kawał czasu na zmiany. Wystarczy zobaczyć jak bardzo kwestie aplikacji forum w ostatnich latach poszły do przodu.
Sekcja prywatne wiadomości nie posiada skrzynki "wysłane" ....

Mam szczerą nadzieję że redakcja weźmie sobie do serca moje słowa jak również słowa innych użytkowników forum.
Pozdrawiam