Uważam, że...

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Zefir
Kontakt:
Uważam, że...

Post autor: Zefir » piątek 24 paź 2003, 16:00

ze w niedalekiej przyszlosci , muzyke rockowa ( bo narazie o niej mowa ) zawladnie pewien rodzaj psychodeli, nurtu zapodajacego trans, oraz wizualnosc.....

podobnie zaczyna sie z muzyka denceowa ,. dyskotekowa...

nie uwazacie ze kierunek w ktorym zmierzaja te wszystkiepłody i dzwieki to kierunek wlasnie o podlozu psychodelicznym ...?

Awatar użytkownika
boro

Re: Uważam, że...

Post autor: boro » piątek 24 paź 2003, 22:31

Nie uwazam zebyto stalo sie ze wszystkimi gatunkami. Np punk-rock? w strone psychodelii? przepraszam ale nie wierze.
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.

Awatar użytkownika
Zygmoont

Post autor: Zygmoont » piątek 24 paź 2003, 23:50

...Nie uwazam zebyto stalo sie ze wszystkimi gatunkami. Np punk-rock? w strone psychodelii? przepraszam ale nie wierze....

oh, kochany.... to posluchaj pierwszej plyty Ultravox (jeszcze bez Ure), a uslyszysz co znaczy Pan Krok z elementami psychodelii...

z

Mojo

Post autor: Mojo » sobota 25 paź 2003, 00:41

...ze w niedalekiej przyszlosci , muzyke rockowa ( bo narazie o niej mowa ) zawladnie pewien rodzaj psychodeli, nurtu zapodajacego trans, oraz wizualnosc.....

podobnie zaczyna sie z muzyka denceowa ,. dyskotekowa...

psychodelia lub minimalizm ... tak czy owak historia sie powtarza (lata 60,70..can,faust,neu,silver apples,soft machine)....

Awatar użytkownika
Zefir
Kontakt:

Post autor: Zefir » sobota 25 paź 2003, 11:33

oczywsicie, style wracaja z lekka deformacja, z innnoscia ... lecz elemanty narkottycznych transow wchodza po ciuchu jako tlo ... solowki ...

hmmmmmmmm

ODPOWIEDZ