Witam!
Całkiem miło jestem zaskoczony dodanymi możliwościami edycji tekstu
Już prawie jak w MS World! Wreszcie można odpowiednio precyzować swoje wypowiedzi
Jeszcze tylko edycja postów i już naprawdę będzie fajnie.
Pozdrowienia dla redakcji!
Witam!
Całkiem miło jestem zaskoczony dodanymi możliwościami edycji tekstu
Już prawie jak w MS World! Wreszcie można odpowiednio precyzować swoje wypowiedzi
Jeszcze tylko edycja postów i już naprawdę będzie fajnie.
Pozdrowienia dla redakcji!
...Całkiem miło jestem zaskoczony dodanymi możliwościami edycji tekstu
Już prawie jak w MS World! Wreszcie można odpowiednio precyzować swoje wypowiedzi Jeszcze tylko edycja postów i już naprawdę będzie fajnie...
Odnośnie ułatwień w redagowaniu tekstu przez userów - tu nie ma sprawy.
W temacie samodzielnej edycji postów wciąż nad tym myślimy. I nie chodzi tu o sprawy techniczne - wszak już od zarania forum zarówno Moderatorzy jak i dyżurny Admin w prosty sposób i spokojnie robią z nimi co muszą.
Otóż tu dla nas naprawdę sporym (ok - wielkim) problemem jest zachowanie samych userów. Z początków naszego forum udostępnialiśmy tę opcję. Bardzo szybko okazało się jednak, że tylko po to, aby jeszcze szybciej ją zablokować .
Odnośnie ułatwień w redagowaniu tekstu przez userów - tu nie ma sprawy.
W temacie samodzielnej edycji postów wciąż nad tym myślimy. I nie chodzi tu o sprawy techniczne - wszak już od zarania forum zarówno Moderatorzy, jak i dyżurny Admin, w prosty sposób i spokojnie robią z nimi co muszą.
Otóż tu dla nas naprawdę sporym (ok - wielkim) problemem jest zachowanie samych userów. Z początków naszego forum udostępnialiśmy tę opcję. Bardzo szybko okazało się jednak, że tylko po to, aby jeszcze szybciej ją zablokować ....
To się w sumie zgadza. Ale proste redagowanie naszych wypowiedzi by się przydała. Jeszcze pytanie (może jestem głupi do tego) - Jak się zmniejsza odstęp pomiędzy linijkami? Jakoś nie mogę do tego dojść... (Może jest już za późno lub się zmęczyłem od wnoszenia pralki na czwarte piętro)
...Jeszcze pytanie (może jestem głupi do tego) - Jak się zmniejsza odstęp pomiędzy linijkami? Jakoś nie mogę do tego dojść...
...Dziękuję za informacje! Chyba się udało...
Wprawdzie nie do końca bardzo, ale już prawie
Pomarudzę:
Prosiłbym o przywrócenie poprzednich emotikon, bo te nowe są...
Szacun dla Readkcji ! :)
Wstawienie kolorów z pewnością pozwoli czasem przedstawić problem inaczej. Jestem zachwycony.
...Prosiłbym o przywrócenie poprzednich emotikon, bo te nowe są....
Prosisz, masz
W temacie samodzielnej edycji postów wciąż nad tym myślimy.
W wiekszosci przypadkow, poprawki robi sie w ciagu 5 minut od napisania posta. Proponuje po prostu ograniczyc czas na edycje posta. W takim czasie chyba nie da sie za duzo namieszac