Key Steinberg takie małe a ...
Doprowadza do szału, jak można zrobić taki lichy przedmiot którego obudowa pęka już po kilku wyciągnięciach klucza z gniazda usb.
Oczywiście to żale retoryczne ale mogliby te durne klucze robić choćby z twardej nie pękającej gumy albo metalu, w końcu programy nielicho kosztują a nagrania w terenie z tym kluczem to udręka, przejdzie ktoś metr obok , wiatr zawieje i ten badziew pęka. Klucz jest niewymienialny, jak ci się zepsuje to po programie. Moi koledzy co mają cracki to boki zrywają jak mnie z tym niebieskim dziadostwem widzą.
Dziękujemy ci firmo za świetny pomysł z tym kluczem.
Oczywiście to żale retoryczne ale mogliby te durne klucze robić choćby z twardej nie pękającej gumy albo metalu, w końcu programy nielicho kosztują a nagrania w terenie z tym kluczem to udręka, przejdzie ktoś metr obok , wiatr zawieje i ten badziew pęka. Klucz jest niewymienialny, jak ci się zepsuje to po programie. Moi koledzy co mają cracki to boki zrywają jak mnie z tym niebieskim dziadostwem widzą.
Dziękujemy ci firmo za świetny pomysł z tym kluczem.
Re: Key Steinberg takie małe a ...
Hmm, chyba miales pecha. Mam iles kluczy, z czego non stop przekladam jednego iloka (jezdze z nim po roznych studiach), podobnie z Syncrosoft - z tym ze te przekladam czesciej w slotach USB.
Mnie bardziej wkurza co innego. Np. ostatnio Algorithmix narzuca produkty na kluczu, a nie, zeby sobie dopisac do swojego klucza. A wiec kupujac ich kilka roznych (nie jako bundle) bedziesz mial kilka kluczy...
Mi sie tez zdarzyl uszkodzony klucz (ilok), ale nie dzialal poprawnie od poczatku, wiec go pomijam.
Mnie bardziej wkurza co innego. Np. ostatnio Algorithmix narzuca produkty na kluczu, a nie, zeby sobie dopisac do swojego klucza. A wiec kupujac ich kilka roznych (nie jako bundle) bedziesz mial kilka kluczy...
Mi sie tez zdarzyl uszkodzony klucz (ilok), ale nie dzialal poprawnie od poczatku, wiec go pomijam.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
- mr-hammond
Jak się żalimy to i ja wyleje swoje smutki.
Zagineła ostatnio w studio licencja z locka w cubase odpalilem wizzarda wklepałem kod dostępny w pudełku i wszystko śmiga, zaglądam do pudełka z moim cubase 4 studio i takiego kodu nie mam. Więc przed koncertem jak padnie to i wifi nie pomoże i nie odzyskam szybko licencji :/
Mnie też klucz się połamał, trzymam go w etui w pokrowcu na pendriva.
Zagineła ostatnio w studio licencja z locka w cubase odpalilem wizzarda wklepałem kod dostępny w pudełku i wszystko śmiga, zaglądam do pudełka z moim cubase 4 studio i takiego kodu nie mam. Więc przed koncertem jak padnie to i wifi nie pomoże i nie odzyskam szybko licencji :/
Mnie też klucz się połamał, trzymam go w etui w pokrowcu na pendriva.
Jakiś czas temu pytałem w audio factory o to czy można wymienic klucz.
Powiedzieli,że bez problemu..."proszę przysłać do nas ten klucz, my go wyślemy do steinberga i tam na nowy klucz naniosą wszystkie zapisane licencje..." Wiadomo ile będzie to trwało
ale kiedyś zdecyduję się na to jak trafi się jakis urlopik...
Powiedzieli,że bez problemu..."proszę przysłać do nas ten klucz, my go wyślemy do steinberga i tam na nowy klucz naniosą wszystkie zapisane licencje..." Wiadomo ile będzie to trwało

Nam wymienili za czasów SX1. Jakaś awaria była w samym kluczu. Nie był nigdzie noszony.
a mnie się wydaje że po prostu daliby sobie spokój z tymi kluczami.I tak nie wygrają w ten sposób z crackersami, a tylko utrudniają życie praworządnym użytkownikom. Dziś użyłem kropelki i posklejałem całą tą filigranową obudowę.
- Łukasz1985
...Doprowadza do szału, jak można zrobić taki lichy przedmiot którego obudowa pęka już po kilku wyciągnięciach klucza z gniazda usb.
Dziękujemy ci firmo za świetny pomysł z tym kluczem....
Nie jestes sam...Moj klucz od Cubase Studio 4 tez popekal...Wyjolem go moze dwa razy z usb
Dziękujemy ci firmo za świetny pomysł z tym kluczem....
Nie jestes sam...Moj klucz od Cubase Studio 4 tez popekal...Wyjolem go moze dwa razy z usb

Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
cóż i tyle to dało że piraty i tak są a legalni uzytkownicy mają problemy....ech kiedy te firmy sie naucza że zabezpieczenia nie dają nic?
...cóż i tyle to dało że piraty i tak są a legalni uzytkownicy mają problemy....ech kiedy te firmy sie naucza że zabezpieczenia nie dają nic?...
Hmm. Z tego co wiem to nie ma na pirackim rynku Cubase SX4 a już trochę czasu minęło od jego premiery...
Hmm. Z tego co wiem to nie ma na pirackim rynku Cubase SX4 a już trochę czasu minęło od jego premiery...
......cóż i tyle to dało że piraty i tak są a legalni uzytkownicy mają problemy....ech kiedy te firmy sie naucza że zabezpieczenia nie dają nic?...
Hmm. Z tego co wiem to nie ma na pirackim rynku Cubase SX4 a już trochę czasu minęło od jego premiery......
podobnie jak nie ma innych "okrojonych" wersji. Za to jest Nuendo jest...
Hmm. Z tego co wiem to nie ma na pirackim rynku Cubase SX4 a już trochę czasu minęło od jego premiery......
podobnie jak nie ma innych "okrojonych" wersji. Za to jest Nuendo jest...
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej