Nie ma z nami Jacka Domańskiego
własnie przeczytałem o tym wydarzeniu , znałem go od lat ... nie wiem co mam powiedziec ... Jestesm w szoku .
Re: Nie ma z nami Jacka Domańskiego
...własnie przeczytałem o tym wydarzeniu , znałem go od lat ... nie wiem co mam powiedziec ... Jestesm w szoku ....
Nie tylko Ty...
Nie tylko Ty...
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......własnie przeczytałem o tym wydarzeniu , znałem go od lat ... nie wiem co mam powiedziec ... Jestesm w szoku ....
Nie tylko Ty......
Joachim czy wiesz co sie stało ?
Nie tylko Ty......
Joachim czy wiesz co sie stało ?
tak, trudno w to uwierzyć
najbardziej radosny, pozytywny człowiek (po drugiej stronie słuchawki) wsród wszystkich polskich dystrybutorów..
Joachim czy wiesz co sie stało ? ...
Grypa, niewydolnosc krazenia, wszystko poszlo szybko... :(
Grypa, niewydolnosc krazenia, wszystko poszlo szybko... :(
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Dało mi to do myślenia ciągle gonie za nowym kompresorem za brzmieniem za sprzętem to moje życie pasja ,muzyka, z Panem Jackiem rozmawialiśmy na targach o coraz lepszym sprzęcie każdy z nas ma wielkie plany i dzisiaj juz go nie ma.
Jestem również w ciężkim szoku.
Jestem również w ciężkim szoku.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Grypa, niewydolnosc krazenia, wszystko poszlo szybko... :(...
Szczepic się na grypę trzeba, proszę państwa!
Szczepic się na grypę trzeba, proszę państwa!
...Joachim czy wiesz co sie stało ? ...
Rozmawiałm z Krzytofem Rudnickim ...
Jacek sie przeziebił ,oczywiscie grypa ...... to dało mi duzo do myslenia, poniewaz sam nie moge sie wyleczyc i od 3 tyg walcze z chorubskiem ...
Szkoda ... wielka szkoda, kto znał Jacka wie ze to był człowiek dusza , o bardzo ciepłym głosie i wielkim sercu ... wielokrotnie pozyczałem od niego sprzet do testów , czasami było mi głupio cos brac poniewaz on nigdy nie chciał pieniedzy .
Rozmawiałm z Krzytofem Rudnickim ...
Jacek sie przeziebił ,oczywiscie grypa ...... to dało mi duzo do myslenia, poniewaz sam nie moge sie wyleczyc i od 3 tyg walcze z chorubskiem ...
Szkoda ... wielka szkoda, kto znał Jacka wie ze to był człowiek dusza , o bardzo ciepłym głosie i wielkim sercu ... wielokrotnie pozyczałem od niego sprzet do testów , czasami było mi głupio cos brac poniewaz on nigdy nie chciał pieniedzy .
...szczepic się na grypę trzeba, proszę państw!....
Na bank w jakimś tam sumpcie warto, to zostało już wielokrotnie potwierdzone! Jednak choć sam jestem zaszczepiony, to wcale za wiele mi to nie pomogło. Z początkiem roku zostałem przez to choróbsko wręcz znokautowany
.
Tu oczywiście nie wykluczam też teorii, że przez fakt owego zaszczepienia jeszcze jakoś żyję.
[addsig]
Na bank w jakimś tam sumpcie warto, to zostało już wielokrotnie potwierdzone! Jednak choć sam jestem zaszczepiony, to wcale za wiele mi to nie pomogło. Z początkiem roku zostałem przez to choróbsko wręcz znokautowany

Tu oczywiście nie wykluczam też teorii, że przez fakt owego zaszczepienia jeszcze jakoś żyję.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS