Lampa w Antares Tube VST

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Sixtus
Lampa w Antares Tube VST

Post autor: Sixtus » wtorek 08 lip 2003, 04:48

Drodzy Forumowicze,

mam wielki problem. Po 2 miesiącach używania, pękła mi lampa we wtyczce VST, Antares Tube. Niby wszystko było jak należy, lampa nigdy się nie przegrzewała,aż tu nagle...słucham w Cubase miksu przed finałowym zgraniem...i nagle odgłos tłuczonego szkła...Przełączam ekran na interfejs Antares Tube - patrzę,a "bańki" nie ma. Stąd moje pytanie : czy ma ktoś taką lampę na sprzedaż, lub wie , gdzie można kupić..? :)

Sixtus

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: Lampa w Antares Tube VST

Post autor: DJOZD » wtorek 08 lip 2003, 08:48

Jest taka lampa. W jednym sklepie na rynku. Sklep zaopatrza w lampy w szytkie nowe firmy. Sa nawet lampy energo ostrzedne ale powoduja spopniowe pogarszanie sie wzroku.

Ja bym poszukał w Realu na dziale żarówek.

Awatar użytkownika
medoramas
Kontakt:

Post autor: medoramas » wtorek 08 lip 2003, 08:58

...to może ktoś poradzi mi również, co robić... bo gdzieś mi sie zgubiły kable z tylnego panelu REASONA... może ma ktoś niepotrzebne??

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » wtorek 08 lip 2003, 09:32

...Po 2 miesiącach używania, pękła mi lampa we wtyczce VST, Antares Tube...

... bo gdzieś mi sie zgubiły kable z tylnego panelu REASONA...

Od dawna wiadomo, że kradzione nie tuczy.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
medoramas
Kontakt:

Post autor: medoramas » wtorek 08 lip 2003, 10:16

czyli sugrujesz, ze ktoś mi te kable zajumał??? wiecej wakacyjnego luzu i będzie milej

Awatar użytkownika
kk

Post autor: kk » wtorek 08 lip 2003, 11:13

oj oj wiecie co jest najgorsze? Mi zniknęły i kable z "Rizona", i owa lampa....... a nawet owoce z Fruity Loops.... a tak lubię jeść owoce....chyba trza znów iść do sporzywczego a ostatnio z Edirol HQ Orchestral zaczęli wychodzić ludzie z jakimiś instrumencikami i kurna nie mieści mi się ta symfonija w pokoju.... .....no i jeszcze Orange Vocoder zaczął sam do mnie gadać - czy to jakaś choroba??? pozdrawiam!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Malin

Post autor: Malin » wtorek 08 lip 2003, 13:34

Powinienieś już dawno wpaść na ten pomysł ale jeśli nie wpadłeś to Ci poradzę.

Ściągnij sobie jakiś soft piracki, którego nie będziesz używał, a posiada taką samą lampę. Wymontujesz sobie lampę, a resztę wywalisz do kosza.

No i aby zapobiec takim niespodziankom w przyszłości to sobie zrób backup lampeczki.

Malin

www.muzyk.info
Posiadam wydaną autorską płytkę w klimacie przyjemnego dla ucha rocka. Sprzedaję komputery.

Awatar użytkownika
Malin

Post autor: Malin » wtorek 08 lip 2003, 13:41

... a ostatnio z Edirol HQ Orchestral zaczęli wychodzić ludzie z jakimiś instrumencikami i kurna nie mieści mi się ta symfonija w pokoju.... :-**********************

A Ty to myślę że masz wirusa w kompie i muzycy uciekają bo się boją. Powinieneś teraz się przebadać bo i mogli przenieść chorobe na Ciebie. Mam nadzieję, że nie śpisz z nimi, a tym bardziej nie uprawiasz seksu zwłaszcza ze skrzypaczkami, wiolonczelistkami i pianistkami.

Malin
Posiadam wydaną autorską płytkę w klimacie przyjemnego dla ucha rocka. Sprzedaję komputery.

Awatar użytkownika
medoramas
Kontakt:

Post autor: medoramas » wtorek 08 lip 2003, 14:00

... na dodatek bateria w Battery sie wyczrpały i wtyczka z Kontaktu wyłaczyła sie... co sie dzieje???

Awatar użytkownika
KamilFX

Post autor: KamilFX » wtorek 08 lip 2003, 16:47

No nie mogę niby ciepło nie jest więc to nie udar słoneczny ciśnienie chyba w normie więc to też nie to. Hmmmmm....????

Co wam się stało??

Nie ma co

ODPOWIEDZ