Witam wszystkich.
Mam zagwostkę.Chcę rozpocząć naukę w dwuletnim studium policealnym w Warszawie na Podwalu - kierunek "Asystent reżysera dżwięku" Niestety nie posiadam żadnych informacji na temat tej szkoły,wykładowców, zajęć.Jako że w sumie płaci się tam 400 miesięcznie- wnioskuję że i jakość nauki będzie zadowalająca.Czy ktoś z szacownych forumowiczów wie coś na temat tek szkoły?..czy ma jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam.
Woj
Policealne Studium Reżyserii Dźwięku na Podwalu
- woytas.kontra
Re: Policealne Studium Reżyserii Dźwięku na Podwalu
Słyszałem niezbyt dobre opinie na temat tej szkoły. Zarówno od ludzi z branży jak i osób które podjęły się nauki w w/w szkole.
O ile pamiętam dość dawno temu był taki topic tutaj na forum, opinie w nim zawarte nie były pozytywne.
O ile pamiętam dość dawno temu był taki topic tutaj na forum, opinie w nim zawarte nie były pozytywne.
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
- woytas.kontra
...Słyszałem niezbyt dobre opinie na temat tej szkoły. Zarówno od ludzi z branży jak i osób które podjęły się nauki w w/w szkole.
O ile pamiętam dość dawno temu był taki topic tutaj na forum, opinie w nim zawarte nie były pozytywne....
No właśnie, tak mi się obiło o uszy i dlatego zarzuciłem ten temat....a nóż widelec coś się zmieniło?
O ile pamiętam dość dawno temu był taki topic tutaj na forum, opinie w nim zawarte nie były pozytywne....
No właśnie, tak mi się obiło o uszy i dlatego zarzuciłem ten temat....a nóż widelec coś się zmieniło?

...
Kup sobie lepiej pozadna ksiazke... przeszukaj neta... duzo czytaj... kup sobie jakis soft DAW... i ucz sie w domu... pytaj ludzi... mysl...
Szybciej do czegos dojdziesz niz po wspomnianej przez ciebie szkole...

Kup sobie lepiej pozadna ksiazke... przeszukaj neta... duzo czytaj... kup sobie jakis soft DAW... i ucz sie w domu... pytaj ludzi... mysl...
...No właśnie, tak mi się obiło o uszy i dlatego zarzuciłem ten temat....a nóż widelec coś się zmieniło?
...
...
odradzam - ta szkoła to jedna wielka pomyłka, czasami możesz znaleźć kursy różnego rodzaju na których nauczysz się więcej w tydzień niż przez 2 lata w tej szkole oszczędzając czas i pieniądze.

...
odradzam - ta szkoła to jedna wielka pomyłka, czasami możesz znaleźć kursy różnego rodzaju na których nauczysz się więcej w tydzień niż przez 2 lata w tej szkole oszczędzając czas i pieniądze.
- woytas.kontra
W mordę.....tak właśnie myślałem....dzięki za informację... no i oczywiście mile widziane będą kolejne

a czy znacie moze jakies szkoly (np takie 2-letnie) lub jakies studium godnee polecenia?!
www.klub.agaton.pl
...a czy znacie moze jakies szkoly (np takie 2-letnie) lub jakies studium godnee polecenia?!...
Lepiej ci wyjdzie jak pojdziesz na jakies kursy... nie trudno znalesc... w EiS ciagle ktos sie reklamuje... albo popytaj znajomych...
Przewaga kursow nad jakimis tam "studiumami" jest taka ze od razu masz to co najwazniejsze czyli praktyke, stycznosc ze sprzetem, konkretne przyklady itd...
Lepiej ci wyjdzie jak pojdziesz na jakies kursy... nie trudno znalesc... w EiS ciagle ktos sie reklamuje... albo popytaj znajomych...
Przewaga kursow nad jakimis tam "studiumami" jest taka ze od razu masz to co najwazniejsze czyli praktyke, stycznosc ze sprzetem, konkretne przyklady itd...