W/w pytanie glównie do urzytkowników. Mam okazje kupic taki oto sprzet i chcialbym wiedziec jakie sa opinie urzytkownikow. Dodam ze nie jestem jeszce profesjonalista dopiero zaczynam z muzyka a sampler napewno mi sie przyda. Co mozecie mi o nim powiedziec?? wady zalety wszelakie niekonwencjonalne zastosowania. Z gory dzieki z wypowiedzi.
[addsig]
ROLAND MKS 100 Co o nim sadzicie
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)
Re: ROLAND MKS 100 Co o nim sadzicie
za wiele z niego nie wyciśniesz,to zabytek... jeżeli potrzebujesz sampler to pomyśl raczej o czymś od AKAI lub EMU.

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
Re: ROLAND MKS 100 Co o nim sadzicie
...za wiele z niego nie wyciśniesz,to zabytek... jeżeli potrzebujesz sampler to pomyśl raczej o czymś od AKAI lub EMU.
...
mozesz mi cos wiecej na jego temat powiedziec ? gdyby mnie bylo stac na akai to z checia bym kupil :) no ale niestety "tniemy koszty" portfel cienki i nie ma czym wojowac a narazie sie ucze wiec wypasionych bitmaszyn mi nie trzeba

mozesz mi cos wiecej na jego temat powiedziec ? gdyby mnie bylo stac na akai to z checia bym kupil :) no ale niestety "tniemy koszty" portfel cienki i nie ma czym wojowac a narazie sie ucze wiec wypasionych bitmaszyn mi nie trzeba
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)