Zobaczcie go tu
dla mnie numer 1 wsrod brzydali muzycznych
to wyglada ja kokpit z 'Pana Kleksa w Kosmosie' :),
zywa, piekna blacha, tu projektanci sie nie popisali, w druga strone Rolandoski nowy V-Syth, to cudenko wsrod projektow...tak ,tak wiem, ma to grac a nie wygladac, ale czy aby zawsze?
macie swoje typy?
Brzydale
- mr-hammond
Re: Brzydale
Zwróć uwage na cene 700 euro za nowy instrument na bazie xs to może byc ciekawa oferta. Fakt wygląda jak keyboard z serii PSR ale zobaczymy jak sie pojawi w kraju :) Moja poprzednia yamaha nie miała tyle megabajtów pamieci a brzmiała bardzo fajnie, wiec tutaj powinno być tylko lepiej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...Zobaczcie go tu
Ale który? Chodzi ci o MM6? Jeśli tak, to racja, że jak kokpit z Pana Kleksa. Design V syntha jest futurystycznym przegięciem, ale nie wiem, czy bardziej niż korg M3, który wyglądem do mnie jakoś przemawia.
Ale chyba nie wygląd jest chyba najważniejszy. Pod względem designu ważniejsza jest użyteczność (czytaj: łatwość obsługi), odpowiednie rozmieszczenie przycisków i gałek, po której co jest stronie gdy jedna ręka coś gra a druga chce kręcić. To jest ważne. Ale brzydali nie mało w tym sezonie.
Ale który? Chodzi ci o MM6? Jeśli tak, to racja, że jak kokpit z Pana Kleksa. Design V syntha jest futurystycznym przegięciem, ale nie wiem, czy bardziej niż korg M3, który wyglądem do mnie jakoś przemawia.
Ale chyba nie wygląd jest chyba najważniejszy. Pod względem designu ważniejsza jest użyteczność (czytaj: łatwość obsługi), odpowiednie rozmieszczenie przycisków i gałek, po której co jest stronie gdy jedna ręka coś gra a druga chce kręcić. To jest ważne. Ale brzydali nie mało w tym sezonie.
...Zwróć uwage na cene 700 euro za nowy instrument na bazie xs to może byc ciekawa oferta. Fakt wygląda jak keyboard z serii PSR ale zobaczymy jak sie pojawi w kraju :) Moja poprzednia yamaha nie miała tyle megabajtów pamieci a brzmiała bardzo fajnie, wiec tutaj powinno być tylko lepiej.
Pozdrawiam...
yhym. e-muzyk.pl to chyba pierwsz strona, która wspomina, że mm6 oparty jest częściowo na xs. Śledzę XS od momentu pierwszych pogłosek i nie spotkałem się z tym. Myślałem raczej, że opiera się na technologi ES, no ale mogę się mylić i mam nadzieję, że tak jest
Ciekawe co też tam wcisnęli na ten malutki 70mb rom (w porównaniu do355 XS)
Pozdrawiam...
yhym. e-muzyk.pl to chyba pierwsz strona, która wspomina, że mm6 oparty jest częściowo na xs. Śledzę XS od momentu pierwszych pogłosek i nie spotkałem się z tym. Myślałem raczej, że opiera się na technologi ES, no ale mogę się mylić i mam nadzieję, że tak jest

Ciekawe co też tam wcisnęli na ten malutki 70mb rom (w porównaniu do355 XS) ...
Teoretycznie można by się przekonać TU ale linki's dead :)
Teoretycznie można by się przekonać TU ale linki's dead :)
www.myspace.com/pchelki
- mr-hammond
...**********************
Teoretycznie można by się przekonać TU ale linki's dead :)...
Faktycznie linki nie działają , ale tutaj można już coś podglądać....
Ooo! Dzięki wielkie!
Teoretycznie można by się przekonać TU ale linki's dead :)...
Ooo! Dzięki wielkie!
www.myspace.com/pchelki
Ooo! Dzięki wielkie!...
Czerwone migajace swiatla sugeruja nam gdzie instrument znajdzie swoje zastosowanie

Czerwone migajace swiatla sugeruja nam gdzie instrument znajdzie swoje zastosowanie
...
Sugerują gdzie producent chce żeby znalazł zastosowanie :)
Pożyjemy zobaczymy

Sugerują gdzie producent chce żeby znalazł zastosowanie :)
Pożyjemy zobaczymy
www.myspace.com/pchelki