Virus TI & Depeche Mode

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Master
Virus TI & Depeche Mode

Post autor: Master » czwartek 02 lis 2006, 11:55

Z okazji 1 rocznicy powstania Instrumentu VIRUS TI , firma ACCESS , umozliwia wygranie JEDYNEGO NA SWIECIE ZŁOTEGO VIRUS TI , wszystki informacje ponizej, takze z tej samej okazji "ujawniono pokazano czy jak to zwał " ze jednym z instrumentów jakiego uzywa Depeche Mode jest VIRUS TI. takze jako bonus dla wszystkich uzytkownikow tego instrumenti udostepniono UWAGA .. BARWY Virusa ktorych uzywa Depeche Mode !!!! WOOOW, jako wieloletni fan tego bandu ide je testowac !!!

http://access-music.de/

Awatar użytkownika
Master

Re: Virus TI & Depeche Mode

Post autor: Master » czwartek 02 lis 2006, 12:00

5 minut pózniej

Juz po testach !!:(( To sie wysilili , niech ich ....szlak trafi dali 16 barw , i to takich wykreconych ... to sa chyba barwy z jakiegos numeru ... nie doczytałem do konca ale tak mi sie wydaje..

Awatar użytkownika
Bomber

Post autor: Bomber » czwartek 02 lis 2006, 13:17

...5 minut pózniej

Juz po testach !!:(( To sie wysilili , niech ich ....szlak trafi dali 16 barw , i to takich wykreconych ... to sa chyba barwy z jakiegos numeru ... nie doczytałem do konca ale tak mi sie wydaje.. ...
Swoją drogą tanio wygląda Virus w tym kolorze. Gdy było to zblurowane kilka temu myślałem, że będzie git, a tu nie bardzo

Awatar użytkownika
Foxter
Kontakt:

Post autor: Foxter » czwartek 02 lis 2006, 15:39

Mam pytanie do kolegow z Virusem badz innym analogiem.
Czy znacie moze jakies publikacje badz adresy gdzie mozna by bylo znalezc informacje na temat syntezy analogowej.Chodzi mi o to ze chcialbym sie tego uczyc i poglebic swa wiedze i potrzebuje jakis wskazowek gdzie tego szukac.
Wiem ze internet jest tego pelen,ale moze macie jakies swoje sprawdzone miejsca gdzie to mozna znalezc.
Dziekuje.
http://profile.myspace.com/szymonszulc

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » czwartek 02 lis 2006, 16:03

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:40 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

richtig

Post autor: richtig » czwartek 02 lis 2006, 16:12

...Mam pytanie do kolegow z Virusem badz innym analogiem.
Virus to nie analog
www.myspace.com/pchelki

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » czwartek 02 lis 2006, 16:24

I ja mam pytanie odnośnie virusa. Sciagnąłem demo vsti virus powercore, wszystko jest ok ale w zaden sposób nie moge z niego wydobyć dzwięku. Probowalem uruchamiac go pod kubusiem i acidem i nic. Dodam też ze na panelu swieci sie komunikacik "plug-i disabled", wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Foxter
Kontakt:

Post autor: Foxter » czwartek 02 lis 2006, 16:26

......Mam pytanie do kolegow z Virusem badz innym analogiem.
Virus to nie analog...
Stary wiem o tym, a moje pytanie brzmialo inaczej.Jak sam nic nie wnosisz to nie pouczaj innych.
http://profile.myspace.com/szymonszulc

Kobe

Post autor: Kobe » czwartek 02 lis 2006, 18:14

...Mam pytanie do kolegow z Virusem badz innym analogiem.
Czy znacie moze jakies publikacje badz adresy gdzie mozna by bylo znalezc informacje na temat syntezy analogowej.Chodzi mi o to ze chcialbym sie tego uczyc i poglebic swa wiedze i potrzebuje jakis wskazowek gdzie tego szukac.
Wiem ze internet jest tego pelen,ale moze macie jakies swoje sprawdzone miejsca gdzie to mozna znalezc.
Dziekuje....
Parę lat temu właśnie Acces wydał książeczkę (PDF jeśli się nie mylę), na temat jaki Cię interesuje, co prawda wszystko tam kręciło się wokół Virusa oczywiście, ale było bardzo ciekawe. Chyba było za darmo, sprawdź na ich stronie (w każdym razie ja jakoś to miałem za darmo).
Pozdrawiam

PS
Też chciałbym Virusa, obojętnie w jakim kolorze ( no dobra..., najlepiej Polara)

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 02 lis 2006, 18:23

...I ja mam pytanie odnośnie virusa. Sciagnąłem demo vsti virus powercore, wszystko jest ok ale w zaden sposób nie moge z niego wydobyć dzwięku. Probowalem uruchamiac go pod kubusiem i acidem i nic. Dodam też ze na panelu swieci sie komunikacik "plug-i disabled", wie ktoś jak sobie z tym poradzić?...
Czy widzisz jak nazywa sie ten Virus ... : VIRUS POWERCORE .. oznacza to ze aby goodpalic musisz miec karte DSP TC POWERCORE

jednak mowiac szcerze ten virus nie wiele ma wspolnego z Virusem TI ,,chyba tylko nazwe

ODPOWIEDZ