Koszt uzyskania - co o tym myślicie?
protest przeciwko zniesienu 50%kosztow uzyskania
Co o tym myslicie? Ja sie juz podpisalem... Kurna znowu chca nas okradac choc wiadomo ze w Polsce artysta normalny to artysta GLODNY..
Co o tym myslicie? Ja sie juz podpisalem... Kurna znowu chca nas okradac choc wiadomo ze w Polsce artysta normalny to artysta GLODNY..
uniżenie kłaniam :-)
Re: Koszt uzyskania - co o tym myślicie?
...protest przeciwko zniesienu 50%kosztow uzyskania
Co o tym myslicie? Ja sie juz podpisalem... Kurna znowu chca nas okradac choc wiadomo ze w Polsce artysta normalny to artysta GLODNY.....
Wampiry!!! Już podpisałem.
Co o tym myslicie? Ja sie juz podpisalem... Kurna znowu chca nas okradac choc wiadomo ze w Polsce artysta normalny to artysta GLODNY.....
Wampiry!!! Już podpisałem.
drummer
Złodziejstwo i tyle. Również się dołączyłem.
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)
Podpis nakreślony.
Tragedia.. jak cała ta polityczna sitwa... dlatego zacytuję stary refren mojej bandy nagrywającej:
OPÓÓÓÓÓÓR! CZUJ, OBSERWUJ TO WSZYSTKO! NIE ULEGAJ NACISKOM!
REŻIM CHCE KONTROLOWAĆ TWOJE ŻYCIE, TWOICH ZIOMKÓW
I TWOJE BLOKOWISKO - TAAAAKI CH......J !!! OPÓR.........
P.S. Te "chopecki" w sEJMIE myślą że...... sorry - oni nie myslą - wydaje im się, że każdy artysta (myślę o muzykach) to ktoś ze "śmietanki" naszych człowych gwiazd, które są jeszcze przy kasie z odgrzewanych koltetów na plastikowych festiwalach i telewizyjnych szoł...... Padaka.
Dojenie krowy niech zostanie na polu. (z całym szacunkiem do wsi)
Rząd.... eeech... ile można gadać o g... trzeba je tylko sprzątnąć.
Tragedia.. jak cała ta polityczna sitwa... dlatego zacytuję stary refren mojej bandy nagrywającej:
OPÓÓÓÓÓÓR! CZUJ, OBSERWUJ TO WSZYSTKO! NIE ULEGAJ NACISKOM!
REŻIM CHCE KONTROLOWAĆ TWOJE ŻYCIE, TWOICH ZIOMKÓW
I TWOJE BLOKOWISKO - TAAAAKI CH......J !!! OPÓR.........
P.S. Te "chopecki" w sEJMIE myślą że...... sorry - oni nie myslą - wydaje im się, że każdy artysta (myślę o muzykach) to ktoś ze "śmietanki" naszych człowych gwiazd, które są jeszcze przy kasie z odgrzewanych koltetów na plastikowych festiwalach i telewizyjnych szoł...... Padaka.
Dojenie krowy niech zostanie na polu. (z całym szacunkiem do wsi)
Rząd.... eeech... ile można gadać o g... trzeba je tylko sprzątnąć.
Cały czas zmierzamy ku perfekcji :)
brak slow.. dzieki za info i przdewszystkim link
Najzabawniejsze jest to, ze np profesjonalny muzyk ma bardzo wysokie koszty uzyskania przychodu.. Czesto aby prowadzic jakakolwiek dzialalnosc trzeba wydac ciezkie tysiace! A potem sie np zarabia stowki.. Takich muzykow jest zatrzesienie! Poczawszy od weselnikow skonczywszy na gwiazdach pierwszej wielkosci... A Ci kret... w konskich okularach widza tylko np ekspertow ktorzy kroja kase za doradztwo i podpisuja umowy artystyczne z kosztami 50%.. pogrzebcie sobie w linkach na tej stronie, jest tam wywiad z pania ktora wymyslila te bzdurna ordynacje podatkowa.. Pisze, ze sama korzysta z tego rodzaju umow jako ekspert i dlatego postanowila ukrocic "proceder"... W MORDE!
Co za debi.. rzadza w tym kraju!!! Zalamka
[addsig]

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
-
- Kontakt:
Mimo, ze już czasy Umów o dzieło u mnie minęły - to i ja sie podpisałem, tak dla dobra ogółu... ;]
wolałbym by dochodowy dla branży muzycznej znieśli... no i by VAT w kieszeni zawsze zostawał... czego sobie i wam w przyszłości życzę ;]
wolałbym by dochodowy dla branży muzycznej znieśli... no i by VAT w kieszeni zawsze zostawał... czego sobie i wam w przyszłości życzę ;]
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
...Co za deb... rzadza w tym kraju!!! Zalamka
...
Panowie, temat jest zbyt poważny aby go zamknąć, a przez zbędne emocje może dojść do tego bardzo łatwo. Bardzo proszę o powstrzymanie się z "epitetami". Nasz bogaty język zna szereg innych, równie dosadnych a nie podlegających (jeszcze) pod paragraf określeń i zwrotów.
[addsig]

Panowie, temat jest zbyt poważny aby go zamknąć, a przez zbędne emocje może dojść do tego bardzo łatwo. Bardzo proszę o powstrzymanie się z "epitetami". Nasz bogaty język zna szereg innych, równie dosadnych a nie podlegających (jeszcze) pod paragraf określeń i zwrotów.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Podpisałem.
Smutne jest tylko to, że ludzie widząc, co robi 'władza', uważają, że to jest w porządku. Bardzo martwię się o losy Polski, bo to już nie jest głosowanie na Leppera 'dla jaj'...
Smutne jest tylko to, że ludzie widząc, co robi 'władza', uważają, że to jest w porządku. Bardzo martwię się o losy Polski, bo to już nie jest głosowanie na Leppera 'dla jaj'...
...phi...