Freewarowe 'perełki'

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
mytnik
Freewarowe 'perełki'

Post autor: mytnik » sobota 07 sty 2006, 10:41

Jeśli ktoś znalazł coś ciekawego w programach freeware, zachęcam aby podzielił się z resztą swoją opinią w TYM MIEJSCU.

Nie chodzi o wsadzenie całej masy linków do programów darmowych, bo to może zrobić każdy za pomocą Google. Chodzi tylko o wyłapanie tych najciekawszych.

Pozdrawiam

P.S. Forum dopiero co powstało, więc będę je usprawniał jeśli będzie jakieś zainteresowanie
drummer

Awatar użytkownika
mytnik

Re: Freewarowe 'perełki'

Post autor: mytnik » poniedziałek 09 sty 2006, 09:17

Na forum 0dB nowe wtyczki firmy Kjaerhus Audio
drummer

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » poniedziałek 09 sty 2006, 21:07

Myślę, że to dobry pomysł. Powodzenia.

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » poniedziałek 09 sty 2006, 21:13

Proponuję zainteresować się tym. Bardzo bogate brzmienie przy małym obciążeniu procesora. Uwaga: darmo!!!

Awatar użytkownika
D.C.

Post autor: D.C. » poniedziałek 09 sty 2006, 21:41

jeśli ktoś znalazł coś ciekawego to może lepiej niech dopisuje w tym miejscu

http://www.eis.com.pl

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » poniedziałek 09 sty 2006, 21:50

...jeśli ktoś znalazł coś ciekawego to może lepiej niech dopisuje w tym miejscu...

No to rośnie konkurencja.

Ja raczej optuję za dedykowaną stroną niż topienie informacji w tysiącach tematów tego forum.

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » poniedziałek 09 sty 2006, 22:03

...No to rośnie konkurencja. Ja raczej optuję za dedykowaną stroną niż topienie informacji w tysiącach tematów tego forum....

Fajnie, tylko, że takich dedykowanych stron za czasów istnienia tego forum przewinęło się (i zwinęło też) już kilka.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » poniedziałek 09 sty 2006, 23:02

Myślę, że to dobry pomysł. Powodzenia.

Dziękuję

Proponuję zainteresować się tym. Bardzo bogate brzmienie przy małym obciążeniu procesora. Uwaga: darmo!!!

Dopisz do 0dB

Ja raczej optuję za dedykowaną stroną niż topienie informacji w tysiącach tematów tego forum.

Ja też

Fajnie, tylko, że takich dedykowanych stron za czasów istnienia tego forum przewinęło się (i zwinęło też) już kilka.

To mój własny serwer, więc parę kB mi tam nie będzie przeszkadzało, nawet jak ludzie przestaną postować to nie zwinę tego forum, poza tym tam jest forum SynthEdit, które mam nadzieję, że się rozwinie

Pozdrawiam i zachęcam do rejestracji na 0dB
drummer

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » poniedziałek 09 sty 2006, 23:18

...To mój własny serwer, więc parę kB mi tam nie będzie przeszkadzało, nawet jak ludzie przestaną postować to nie zwinę tego forum, poza tym tam jest forum SynthEdit, które mam nadzieję, że się rozwinie...

Ależ mytnik, toż wszystkiego najlepszego, szczerze!

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » wtorek 10 sty 2006, 12:23

......To mój własny serwer, więc parę kB mi tam nie będzie przeszkadzało, nawet jak ludzie przestaną postować to nie zwinę tego forum, poza tym tam jest forum SynthEdit, które mam nadzieję, że się rozwinie...

Ależ mytnik, toż wszystkiego najlepszego, szczerze!

...

Dzieki.

Forum miałem wcześniej na fora.pl, ale tam niestety nie można zrobić exportu bazy, więc przeniosłem się. Stare posty musza pozostac na starym forum, na szczęscie nie było ich tam dużo. Nie zawsze mam czas żeby zaglądać tu i tam i nie zawsze mam na to ochotę. Tutaj będzie bezpieczniej.

Zachęcam do wstawiania sprawdzonych rzeczy wraz z krótkim ich opisem. Proszę nie wstawiać linków do 'byle darmowych' programóww. Chodzi o wyszukiwanie samych ciekawostek. Zręszta jak już pojawi się ich większa ilość wprowadzę ankiety

pozdrowienia
drummer

ODPOWIEDZ