Windows XP vs VISTA
nie interesuja mnie patologie w firmach....nie wzialbym takiego komputera poprostu
Re: Windows XP vs VISTA
...nie interesuja mnie patologie w firmach....nie wzialbym takiego komputera poprostu...
no to jak w końcu jest - masz patent na wszechwiedzę (co wcześniej sugerowałeś opierając się na tuzinie komputerów) czy nie masz?
bo szczerze mówiąc nie rozumiem czy przepraszasz za swoją butę czy się jednak zakładasz? Tertium non datur
m.
no to jak w końcu jest - masz patent na wszechwiedzę (co wcześniej sugerowałeś opierając się na tuzinie komputerów) czy nie masz?
bo szczerze mówiąc nie rozumiem czy przepraszasz za swoją butę czy się jednak zakładasz? Tertium non datur
m.
pewnie nie jest wszechwiedzacy, ale wiecej wie od Ciebie

Jestem przystojny i młody
...pewnie nie jest wszechwiedzacy, ale wiecej wie od Ciebie
...
co zostało udowodnione w tym wątku...
m.

co zostało udowodnione w tym wątku...
m.
mastyk, za dużo tu ciebie jest, pomilcz trochę i ochłoń dobra?
bo im dłużej tu bazgrasz tym bardziej widać jaki jesteś osioł.
bo im dłużej tu bazgrasz tym bardziej widać jaki jesteś osioł.
OK PANOWIE ZMIENIAMY WĄTEK
OK MAMY NA KOMPIE 2 XP ALE JAK MACIE ROZWIĄZANY ASPEKT WYBORU SYSTEMU Z PARTCJII
CHODZI O TO ZE PO URUCH. KOMPA POKAZUJĄ SIE 2 NAZWY WINDOS XP CZY JEST JAKAS METODA ABY TO OPISAC NP WINDOWS XP-STUDIO I DRUGI
GDZIE TO SZUKAC W BIOSIE??
MIAŁEM KIEDYS LINUXA NA D A XP NA C I W LINUKSIE BYŁA FAJNA SPRAWA ŁADNA SZATA WYBORU SYSTEMU
OK MAMY NA KOMPIE 2 XP ALE JAK MACIE ROZWIĄZANY ASPEKT WYBORU SYSTEMU Z PARTCJII
CHODZI O TO ZE PO URUCH. KOMPA POKAZUJĄ SIE 2 NAZWY WINDOS XP CZY JEST JAKAS METODA ABY TO OPISAC NP WINDOWS XP-STUDIO I DRUGI
GDZIE TO SZUKAC W BIOSIE??
MIAŁEM KIEDYS LINUXA NA D A XP NA C I W LINUKSIE BYŁA FAJNA SPRAWA ŁADNA SZATA WYBORU SYSTEMU
...OK PANOWIE ZMIENIAMY WĄTEK
Plik boot.ini
Plik boot.ini
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
...mastyk, za dużo tu ciebie jest, pomilcz trochę i ochłoń dobra?
bo im dłużej tu bazgrasz tym bardziej widać jaki jesteś osioł....
brak argumentów merytorycznych, to zaczyna się obrażanie. PIS czy Samoobrona?
m.
bo im dłużej tu bazgrasz tym bardziej widać jaki jesteś osioł....
brak argumentów merytorycznych, to zaczyna się obrażanie. PIS czy Samoobrona?
m.
Mastyk bo co cos powiem, a znasz to ze facet jest facetem po ty jak konczy obydwaj wyluzujcie
jesli chodzi o plik bootini to grzebałem w nim zmieniłem nazwy i nic dalej wyswietlają sie dwie takie same
jesli chodzi o plik bootini to grzebałem w nim zmieniłem nazwy i nic dalej wyswietlają sie dwie takie same
...Mastyk bo co cos powiem, a znasz to ze facet jest facetem po ty jak konczy obydwaj wyluzujcie
jesli chodzi o plik bootini to grzebałem w nim zmieniłem nazwy i nic dalej wyswietlają sie dwie takie same...
hmm, może boot.ini w drugim systemie?
jesli chodzi o plik bootini to grzebałem w nim zmieniłem nazwy i nic dalej wyswietlają sie dwie takie same...
hmm, może boot.ini w drugim systemie?