Ameryka a Polska
I znów przyklaskuję DeEs!!! Słuchajcie go, znam z bliska to, o czym on pisze.
WEŹMY SIĘ LEPIEJ DO ROBOTY BO TO, NA CO NARZEKAMY, DZIEJE SIĘ Z NASZEJ WINY!!!
WEŹMY SIĘ LEPIEJ DO ROBOTY BO TO, NA CO NARZEKAMY, DZIEJE SIĘ Z NASZEJ WINY!!!
Re: Ameryka a Polska
-" zły to ptak co własne gniazdo kala" więc skończcie jojczeć jak jakieś baby przy okresie i zróbcie coś dobrego - założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... EOT(marzenia)...
Czy kolega wie, po co organizowane są fora? Ano po to aby się czegoś nauczyć. Niech kolega Es nie mówi: "założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... EOT(marzenia)..., bo Ricków Rubinów tu nie ma. Tacy tu nie zaglądają, bo i po co? Domyślam się, że Ty Terry Datem też nie jesteś, bo - patrz zdanie wyżej. Każdy z nas się uczy i chce się czegoś dowiedzieć na tym forum. "Jojczenie" to też forma wypowiedzi.
Czy kolega wie, po co organizowane są fora? Ano po to aby się czegoś nauczyć. Niech kolega Es nie mówi: "założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... EOT(marzenia)..., bo Ricków Rubinów tu nie ma. Tacy tu nie zaglądają, bo i po co? Domyślam się, że Ty Terry Datem też nie jesteś, bo - patrz zdanie wyżej. Każdy z nas się uczy i chce się czegoś dowiedzieć na tym forum. "Jojczenie" to też forma wypowiedzi.
założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... **********************
na Twoim miejscu bym się nie zakładał:) może Ci nie być do twarzy z uszami w tyłku...
Ponarzekamy sobie, bo lubimy. Po prostu nie zgadzamy się na to co panuje u nas, to nie jest kalanie własnego gniazda. Narzekamy, piętnujemy - jeśli nikt tego nie zrobi to powody do narzekań nigdy się nie skończą. Ja mam nadzieję, że jednak się skończą... kiedyś...
A prócz tego bierzemy się do roboty:) Gdybym się nie brał do roboty tylko marudził to umarłbym z głodu już dawno.
na Twoim miejscu bym się nie zakładał:) może Ci nie być do twarzy z uszami w tyłku...
Ponarzekamy sobie, bo lubimy. Po prostu nie zgadzamy się na to co panuje u nas, to nie jest kalanie własnego gniazda. Narzekamy, piętnujemy - jeśli nikt tego nie zrobi to powody do narzekań nigdy się nie skończą. Ja mam nadzieję, że jednak się skończą... kiedyś...
A prócz tego bierzemy się do roboty:) Gdybym się nie brał do roboty tylko marudził to umarłbym z głodu już dawno.
moja wypowiedź była ogólna - nie adresowana do Ciebie - ale skoro jeszcze chcemy się pomizdrzyć to jeszcze ten ostatni raz... ;)
Czy kolega wie, po co organizowane są fora? Ano po to aby się czegoś nauczyć.
ciekawe czego ma nas nauczyć to skomlenie którego odgłosy tak głośno dochodzą do mnie z tego wątku
Niech kolega Es nie mówi: "założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... EOT(marzenia)..., bo Ricków Rubinów tu nie ma.
A skąd Ty to wiesz?
Tacy tu nie zaglądają, bo i po co? Domyślam się, że Ty Terry Datem też nie jesteś, bo - patrz zdanie wyżej.
Skąd wiesz kto i po co tu zagląda? Skąd wiesz kto się za jakim nickiem kryje i co ma w swoim dorobku. Na co się ma ktoś ujawniać? Żeby dostawać na maila mixy robione na głośniczkach multimedialnych z dołączoną prośbą wkręcenia do branży???
Forum EiS chociaż trochę zmanierowane, ale właśnie dzięki temu trzyma jakiś poziom, (co prawda ostatnio się bardzo zaniżył, ale mam nadzieję, że to chwilowe) myślisz, że jakby było ciekawsze miejsce to panowie na przykład z PSP by tu czas marnowali?
Każdy z nas się uczy i chce się czegoś dowiedzieć na tym forum. "Jojczenie" to też forma wypowiedzi.
...
Jojczenie to jest rzeczywiście jakaś forma wypowiedzi, ale idzie za nią zwykły defetyzm a co to ma wspólnego z jakąkolwiek formą nauki to ja nie wiem. Na ten temat skończyłem bo i tak jest za duży (i nie pierwszy już w historii tego forum)
Czy kolega wie, po co organizowane są fora? Ano po to aby się czegoś nauczyć.
ciekawe czego ma nas nauczyć to skomlenie którego odgłosy tak głośno dochodzą do mnie z tego wątku
Niech kolega Es nie mówi: "założę się, że jakbym usłyszał wypociny najgłośniejszych nadawaczy na wszystko to by mi uszy się do tyłka schowały..... EOT(marzenia)..., bo Ricków Rubinów tu nie ma.
A skąd Ty to wiesz?
Tacy tu nie zaglądają, bo i po co? Domyślam się, że Ty Terry Datem też nie jesteś, bo - patrz zdanie wyżej.
Skąd wiesz kto i po co tu zagląda? Skąd wiesz kto się za jakim nickiem kryje i co ma w swoim dorobku. Na co się ma ktoś ujawniać? Żeby dostawać na maila mixy robione na głośniczkach multimedialnych z dołączoną prośbą wkręcenia do branży???

Każdy z nas się uczy i chce się czegoś dowiedzieć na tym forum. "Jojczenie" to też forma wypowiedzi.
...
Jojczenie to jest rzeczywiście jakaś forma wypowiedzi, ale idzie za nią zwykły defetyzm a co to ma wspólnego z jakąkolwiek formą nauki to ja nie wiem. Na ten temat skończyłem bo i tak jest za duży (i nie pierwszy już w historii tego forum)
Panowie, chciałem wam przypomnieć, że nie tylko Behemoth wydaje na zachodzie. Spokojnie można znaleźć kilkudziesięciu polakich wykonawców, którzy wydali swoje płyty w mniejszych i większych zagranicznych wytwórniach. Powiedziałbym, że łatwiej jest coś wydać za granicą niż u nas, a nakład 10tyś to małe firemki zagraniczne rozprowadzają.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa
...Panowie, chciałem wam przypomnieć, że nie tylko Behemoth wydaje na zachodzie. Spokojnie można znaleźć kilkudziesięciu polakich wykonawców, którzy wydali swoje płyty w mniejszych i większych zagranicznych wytwórniach. Powiedziałbym, że łatwiej jest coś wydać za granicą niż u nas, a nakład 10tyś to małe firemki zagraniczne rozprowadzają.
Pozdrawiam...
no to ni mniej ni więcej do tego piję
Pozdrawiam...
no to ni mniej ni więcej do tego piję
Panu brak najwyraźniej słynnego programu, który był emitowany w polsacie w niedzielę rano. Tam takich (wspaniałych) numerów było 5 na dzień. Proszę pisać meile do kierownictwa stacji, aby wznowili emisję programu. Będzie Pan w siódmym niebie zapewne.
...
Łał. 5 takich numerów jak "Czarne Oczy".. dziennie?? Łał po raz drugi. I popatrz - zdjęli z anteny?? To co, samobójca z tego Solorza, czy jak? Tylko to utrzymać, walić po te pięć numerów co niedziela i najwyższa oglądalność w Polsce murowana...
Stary, zastanów się co mówisz. Jeśli to był taki super zarabiający na siebie i popularny program, to dlaczego go zdjęli??? Może nie obowiązuje cię wiedza, ale zasady logicznego myślenia na pewno.
Takie texty to sobie koleś zachowaj dla domowników. Dla mnie pomysł, tekst, melodia piosenki "Czarne oczy" to chłam i tyle mam do powiedzenia i nic Ci do tego.
"złe kilomeeetry dzielą naaas...":) - tak się chyba zaczyna ten chłam...
Chcesz dobrych tekstów? Polecam Szymborską i Miłosza. Muzyki się nie czyta, tylko słucha. Zresztą, "złe kilometry" to akurat całkiem niezły moim zdaniem tekst, dość oryginalny w każdym razie. A o tym, czy coś jest chłamem, czy nie, decydujesz na szczęście nie ty, tylko tzw. szerokie grono odbiorców, a według niego "Czarne Oczy" zasługują na sukces.
Łał. 5 takich numerów jak "Czarne Oczy".. dziennie?? Łał po raz drugi. I popatrz - zdjęli z anteny?? To co, samobójca z tego Solorza, czy jak? Tylko to utrzymać, walić po te pięć numerów co niedziela i najwyższa oglądalność w Polsce murowana...
Stary, zastanów się co mówisz. Jeśli to był taki super zarabiający na siebie i popularny program, to dlaczego go zdjęli??? Może nie obowiązuje cię wiedza, ale zasady logicznego myślenia na pewno....
Nie powiedziałem, że to był super zarabiający na siebie program. A dlaczego go zdjęli? Nie wiem. Może dlatego, że nie był superzarabiający. A może uznali, że to obciach puszczać takie piosenki. Powiedziałem tylko, że "Oczy czarne" to ten klimat polsatowski, Bayer Full i itp.
################################
Ja gdybym był Adamem Toczko, to bym tu nie zaglądał. Ja jestem profesjonalistą w nieco innej branży i nie zaglądam na fora w mej branży, bo szkoda mi czasu na bzdety.