no i temat ujawnil osobowości które by się rzuciły i odgryzły kawał mięsa
Peja w ZG - wideorelacja z koncertu (burdy)
Re: Peja w ZG - wideorelacja z koncertu (burdy)
Janko jakiego idola?nie przypisuj mi jakiś głupot.
Pozatym twoja moralność nie jest moją moralnościa i twoje zycie nie jest moim więc daruj sobie te nauki.....a jak masz powołanie idź uczyc w szkole.
Dla mnie wszyscy trzej zwyczajnie dali tyłka.
Niektórzy się widzę strasznie oburzyli - panowie kazdy żyje po swojemu i jak wam czyjś model nie pasuje to poprostu dajcie sobie spokój bo tylko posmiewisko z siebie robicie tym umoralnianiem.To życie decyduje nie wy.
peja peją (nie wart użycia dużej litery), ale co z tym tłumem baranów, który równie dobrze mógłby wyjść na ulicę i rozpocząć zamieszki.. To jest tragedia !
Niektórzy się widzę strasznie oburzyli - panowie kazdy żyje po swojemu i jak wam czyjś model nie pasuje to poprostu dajcie sobie spokój bo tylko posmiewisko z siebie robicie tym umoralnianiem.To życie decyduje nie wy.
...
mylisz się, to TY prezentujesz dresiarki poziom pisząc to, co napisałeś. tyle w tym temacie, bo i tak nie zrozumiesz, bo gdybyś rozumiał, to byś nie pisał..
m
...
...
mylisz się, to TY prezentujesz dresiarki poziom pisząc to, co napisałeś. tyle w tym temacie, bo i tak nie zrozumiesz, bo gdybyś rozumiał, to byś nie pisał..
m...
Ja się pogubiłem. JA NIE ROZUMIEM O CO CHODZI JUŻ W TEJ DYSKUSJI. Mógłby ktoś to zebrać do kupy i pokazać na czym polega konflikt????
A czego ty nie rozumiesz, .. Na tym forum jest osobnik Zbynia, który przez swoje chamstwo i prostactwo irytuje ludzi.Właśnie kilka osób dało wyraźnie do zrozumienia, że ma prawo do negowania takich zachowań. Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślacych. Zastanawia mnie jeszcze jeden problem, dlaczego nikt z tzw. środowiska, nie wypowiedział się o całej sytuacji.Liroya pomijam, bo to taki sam bandyta, jak bohater tematu.
Ja się pogubiłem. JA NIE ROZUMIEM O CO CHODZI JUŻ W TEJ DYSKUSJI. Mógłby ktoś to zebrać do kupy i pokazać na czym polega konflikt???? ...
krytycznie mi sie hh czasem podoba, tylko co to jest? muzyka czy ... tryt tryt tryt
sposób bycia
ideologia subbas
subkultra
czo co?
mastyk przykro mi że jestes tak ograniczony że nie potrafisz szerzej spojrzeć na problem...nie tylko peja jest winny ale to zrozumiesz jak może kiedyś poszerzysz swoje horyzonty i dostrzeżesz że świat nie jest czarno biały.....
a typie felix który zarejestrował się tylko po to by na podstawie wypowiedzi wyzywac ludzi od bandytów nawet mi się nie chce mówić....niskie loty powiadasz - jesteś żenujący - prostacki również ale jak widać tego nie zauważasz...udowodnij że i liroy i peja sa bandytami i rusz do prokuratury(widać że pojęcia bandyta tez nie znasz a nie uczyli że lepiej nie używać słów których znaczenia sie nie pojmuje?)
już był taki jeden ziobro wyzywający ludzi od najgorszych - kazdy wie jak skończył
a najlepiej zamilcz bo nie dość że świeżak to jesszcze ograniczony
środowiska w to nie mieszaj przy okazji bo co to ma do rzeczy?nikt za kogos odpowiadac nie będzie
zreszta każdy ma prawo się wypowiedziec tak?więc odemnie się zwyczajnie odp....l
myślałem że jest tu pare inteligentnych osób ale niestety większośc nadaje się do pisania komentarzy na onecie a nie wypowiadania w temacie o którym kompletnie nie mają pojęcia widząc w dodatku tylko jedną stronę i reprezentując jedyna słuszna rację.....
przy okazji jak już chcecie coś pisać to przeczytajcie moje posty CAŁE i je ZROZUMCIE bo nieźle sie uśmiałem z co poniektórych
ps. i nie naskakujcie tak na hiphop i twórczość peji czy liroya bo podejrzewam że i niektórych wypociny tez sa o kant tyłka potłuc a uważają się za jakies gwiazdy wielkiego formatu
wyszedł brak tolerancji i buractwo ale panie felix nie ze mnie(ps.prostota nie prostactwo - poznaj różnicę na przyszłość)