Policja konfiskuje komputery?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
PiotrK
Re: Policja konfiskuje komputery?

Post autor: PiotrK » wtorek 06 mar 2007, 21:07

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:57 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Awatar użytkownika
gekon-bass

Re: Policja konfiskuje komputery?

Post autor: gekon-bass » piątek 09 mar 2007, 17:25

zupełnie mnie nie zrozumiałes...
słuchaj ja nie wsiadam do tego autobusu tylko buduje podobny!!!!!! materiały są moje!!!!!! nie zabrał ich z fabryki tamtych autobusów!!!!
wyobrazasz sobie gdzie by było ludzkosc gdyby prastary jaskiniowiec który wybudował dom z drewna a jego współ plemiecy nie mogli by skopiować jego wymysł bez jego zgody...????
POLECAM POMYSLEĆ NA CZYM POLEGA E W O L U C J O N I Z M!!!!!!

natura zawsze sie kopiuje! to tak naturalny odruch ze bez niego zaden organizm na swiecie nie przezyje!!!!!
to podstawowa forma przezywalności miedzy gatunkowej!

teraz panuje myśl Marksistowska która w rzeczowej interpretacji jest forma osłabienia genotypu i auto zniszczenia rodzaju ludzkiego do którego z wielkim impetem podążamy w procesie upodlenia człowieka!
to że oligarchowie hoduja ludzi, programuja ich i to wszystko dla ich dobra w ramach golenia!!!!

zreszta to co pisze nic nie znaczy az zobaczycie to na w wlasne oczy o ile potraficie obserwować...
kazdy słyszy to co chce słyszec i kazdy rozumie to co jest mu wygodniejsze..

ODPOWIEDZ