Nowy produkt PSP
co do rozbudownych manuali in English są one dostępne dla każdego w wersjach demo.
Antoni Ożyński
...
OK. Spróbuję. Jeśli coś 'ukręcę', dam znać.
Antoni Ożyński
...
OK. Spróbuję. Jeśli coś 'ukręcę', dam znać.
Re: Nowy produkt PSP
Był czas, że można kupować poszczególne wtyczki z pakietu za 120 PLN i NIKT nie kupił żadnej.
O przepraszam, ja kupiłem MixTreble chyba gdzieś w 2001r. Potem chciałem uzupełnić o jeszcze inne wtyczki i okazało się, że nie można,musiałem więc kupić cały pakiet (czyli MixTreble drugi raz).
O przepraszam, ja kupiłem MixTreble chyba gdzieś w 2001r. Potem chciałem uzupełnić o jeszcze inne wtyczki i okazało się, że nie można,musiałem więc kupić cały pakiet (czyli MixTreble drugi raz).
Czyzbym sie zagalopowal? Nie pamietam takiej sytuacji choc mogla miec miejsce 4 lata temu. Dziwna ta nasza odpowiedz gdyz z reguly wychodzi frontem do aktulnych klientow proponujac im dodatkowe upusty na kupno kolejnych naszych produktow. Mam prosbe by zawsze kontaktowac sie z nami bezposrednio jesli chodzi o do-sprzedaz lub kwestie cenowe.
Antoni Ozynski
Antoni Ozynski
a może ktoś z Forumowiczów weźmie to tłumaczenie na siebie? Na ten przykład za darmo, co? Ja mogę spróbować. Za efekt nie ręczę ale sprobować mogę i grosza nie wezmę 

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
o i jeszcze zapomniałem wspomnieć o naszym pierwszym polskim kliencie (kupił StereoPacka ze strony anglojęzycznej) MarcinH ukłony
Antoni Ozynski
Antoni Ozynski
no ja spróbowałem. ale najwyraźniej panu Antoniemu nie odpowiada :)
prosimy wszystkich zainteresowanych o kontakt nim zaczną cokolwiek robić byśmy unikneli syndromu pospolitego ruszenia i nagle się okaze, że wszyscy robią to samo i to co nie potrzeba, wtedy będzie flustracja i mała kiszka
prosimy wziąć poprawkę, że od przyszłego tygodnia będziemy mieli ograniczony dostęp do internetu w związku z czym może się tak zdarzyć, że nie będziemy odpowiadać natychmaistowo na maile
Antoni Ożyński
prosimy wziąć poprawkę, że od przyszłego tygodnia będziemy mieli ograniczony dostęp do internetu w związku z czym może się tak zdarzyć, że nie będziemy odpowiadać natychmaistowo na maile
Antoni Ożyński
pozwolę sobie wtrącić moje trzy grosze.
To, że brak jest polskiej instrukcji to szkoda.
Ktoś kto dopiero zaczyna i słabo włada angieskim będzie miał problemy.
Sam kiedyś poruszyłem ten temat.
Zawsze można zadać pytanie na forum, zarówno EiS jak i PSP.
Mnie kilka razy zdarzało się prosić o poradę telefonicznie.
Gdy numer np. był zajęty to po paru lub kilkunastu minutach oddzwaniano do mnie i udzielano szczegółowych odpowiedzi na moje pytania. A taka postawa PSP świadczy o dbałości o klienta.
Więc nikt nikogo nie zostawia z problemem.
Z zapytaniami email tez nigdy nie miałem prolemów.
Domyślam się, że gdy będzie nas (legalnych) duuuuuuuuużo więcej
to instrukcje również będą w języku polskim i to dostępne na stronie.
A na początek może wypali pomysł z przekładem instrukcji.
Tu życzę owocnej współpracy.
Bo do tanga trzeba dwojga
pozdrawiam wszystkich
legalny walu
To, że brak jest polskiej instrukcji to szkoda.
Ktoś kto dopiero zaczyna i słabo włada angieskim będzie miał problemy.
Sam kiedyś poruszyłem ten temat.
Zawsze można zadać pytanie na forum, zarówno EiS jak i PSP.
Mnie kilka razy zdarzało się prosić o poradę telefonicznie.
Gdy numer np. był zajęty to po paru lub kilkunastu minutach oddzwaniano do mnie i udzielano szczegółowych odpowiedzi na moje pytania. A taka postawa PSP świadczy o dbałości o klienta.
Więc nikt nikogo nie zostawia z problemem.
Z zapytaniami email tez nigdy nie miałem prolemów.
Domyślam się, że gdy będzie nas (legalnych) duuuuuuuuużo więcej
to instrukcje również będą w języku polskim i to dostępne na stronie.
A na początek może wypali pomysł z przekładem instrukcji.
Tu życzę owocnej współpracy.
Bo do tanga trzeba dwojga

pozdrawiam wszystkich
legalny walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
Pan Antoni z PSP przekonał mnie - wykazał dobrą wolę i otwartość na propozycję wyjścia naprzeciw potrzebom polskich użytkowników. A to jest jeden z elementów kreowania wizerunku firmy.
Mam nadzieję, że deklaracje potencjalnych "tłumaczycieli" to nie słomiany zapał i "akcja" zakończy się sukcesem.
Proszę poinformować nas za jakiś czas, jak się sprawy mają.
Jak znajdę trochę czasu sam w to wejdę.
Zawsze z satysfakcją odnajduję informację o polskich konstruktorach, produktach i producentach.
A propos konstruktorów:
Czytałem wywiad z projektantami polskiego oddziału General Electric, którzy pracują nad konstrukcją nowego amerykańskiego samolotu pasażerskiego. Przed wejściem Polski do UE, kiedy dużo się mówiło i pisało o możliwej emigracji polskich specjalistów do krajów Unii, przychodziły z USA nerwowe pisma w stylu: zróbcie wszystko, żeby ich zatrzymać, to najlepsi projektanci na świecie.
Mam nadzieję, że deklaracje potencjalnych "tłumaczycieli" to nie słomiany zapał i "akcja" zakończy się sukcesem.
Jak znajdę trochę czasu sam w to wejdę.
Zawsze z satysfakcją odnajduję informację o polskich konstruktorach, produktach i producentach.
A propos konstruktorów:
Czytałem wywiad z projektantami polskiego oddziału General Electric, którzy pracują nad konstrukcją nowego amerykańskiego samolotu pasażerskiego. Przed wejściem Polski do UE, kiedy dużo się mówiło i pisało o możliwej emigracji polskich specjalistów do krajów Unii, przychodziły z USA nerwowe pisma w stylu: zróbcie wszystko, żeby ich zatrzymać, to najlepsi projektanci na świecie.
...Pan Antoni z PSP przekonał mnie - wykazał dobrą wolę i otwartość na propozycję wyjścia naprzeciw potrzebom polskich użytkowników. A to jest jeden z elementów kreowania wizerunku firmy.
Zgadzam sie w calej rozciaglosci
Mysle, ze mozemy spodziewac sie wkrotce na stronach PSP pdf-ow z polskimi instrukcjami.
pozdrawiam
Zgadzam sie w calej rozciaglosci

Mysle, ze mozemy spodziewac sie wkrotce na stronach PSP pdf-ow z polskimi instrukcjami.
pozdrawiam