Nowy produkt PSP

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
zerodead
Re: Nowy produkt PSP

Post autor: zerodead » piątek 30 wrz 2005, 12:49

co do rozbudownych manuali in English są one dostępne dla każdego w wersjach demo.

Antoni Ożyński

...

OK. Spróbuję. Jeśli coś 'ukręcę', dam znać.

Awatar użytkownika
dluk
Kontakt:

Post autor: dluk » piątek 30 wrz 2005, 13:35

Był czas, że można kupować poszczególne wtyczki z pakietu za 120 PLN i NIKT nie kupił żadnej.

O przepraszam, ja kupiłem MixTreble chyba gdzieś w 2001r. Potem chciałem uzupełnić o jeszcze inne wtyczki i okazało się, że nie można,musiałem więc kupić cały pakiet (czyli MixTreble drugi raz).

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » piątek 30 wrz 2005, 14:32

Czyzbym sie zagalopowal? Nie pamietam takiej sytuacji choc mogla miec miejsce 4 lata temu. Dziwna ta nasza odpowiedz gdyz z reguly wychodzi frontem do aktulnych klientow proponujac im dodatkowe upusty na kupno kolejnych naszych produktow. Mam prosbe by zawsze kontaktowac sie z nami bezposrednio jesli chodzi o do-sprzedaz lub kwestie cenowe.

Antoni Ozynski

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » piątek 30 wrz 2005, 16:03

a może ktoś z Forumowiczów weźmie to tłumaczenie na siebie? Na ten przykład za darmo, co? Ja mogę spróbować. Za efekt nie ręczę ale sprobować mogę i grosza nie wezmę
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » piątek 30 wrz 2005, 16:07

o i jeszcze zapomniałem wspomnieć o naszym pierwszym polskim kliencie (kupił StereoPacka ze strony anglojęzycznej) MarcinH ukłony

Antoni Ozynski

zerodead

Post autor: zerodead » piątek 30 wrz 2005, 16:27

no ja spróbowałem. ale najwyraźniej panu Antoniemu nie odpowiada :)

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » piątek 30 wrz 2005, 17:12

prosimy wszystkich zainteresowanych o kontakt nim zaczną cokolwiek robić byśmy unikneli syndromu pospolitego ruszenia i nagle się okaze, że wszyscy robią to samo i to co nie potrzeba, wtedy będzie flustracja i mała kiszka

prosimy wziąć poprawkę, że od przyszłego tygodnia będziemy mieli ograniczony dostęp do internetu w związku z czym może się tak zdarzyć, że nie będziemy odpowiadać natychmaistowo na maile

Antoni Ożyński

Awatar użytkownika
walu

Post autor: walu » piątek 30 wrz 2005, 20:19

pozwolę sobie wtrącić moje trzy grosze.

To, że brak jest polskiej instrukcji to szkoda.

Ktoś kto dopiero zaczyna i słabo włada angieskim będzie miał problemy.

Sam kiedyś poruszyłem ten temat.

Zawsze można zadać pytanie na forum, zarówno EiS jak i PSP.

Mnie kilka razy zdarzało się prosić o poradę telefonicznie.

Gdy numer np. był zajęty to po paru lub kilkunastu minutach oddzwaniano do mnie i udzielano szczegółowych odpowiedzi na moje pytania. A taka postawa PSP świadczy o dbałości o klienta.

Więc nikt nikogo nie zostawia z problemem.

Z zapytaniami email tez nigdy nie miałem prolemów.

Domyślam się, że gdy będzie nas (legalnych) duuuuuuuuużo więcej

to instrukcje również będą w języku polskim i to dostępne na stronie.

A na początek może wypali pomysł z przekładem instrukcji.

Tu życzę owocnej współpracy.

Bo do tanga trzeba dwojga

pozdrawiam wszystkich

legalny walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » piątek 30 wrz 2005, 20:42

Pan Antoni z PSP przekonał mnie - wykazał dobrą wolę i otwartość na propozycję wyjścia naprzeciw potrzebom polskich użytkowników. A to jest jeden z elementów kreowania wizerunku firmy.

Mam nadzieję, że deklaracje potencjalnych "tłumaczycieli" to nie słomiany zapał i "akcja" zakończy się sukcesem.

Proszę poinformować nas za jakiś czas, jak się sprawy mają.

Jak znajdę trochę czasu sam w to wejdę.

Zawsze z satysfakcją odnajduję informację o polskich konstruktorach, produktach i producentach.

A propos konstruktorów:

Czytałem wywiad z projektantami polskiego oddziału General Electric, którzy pracują nad konstrukcją nowego amerykańskiego samolotu pasażerskiego. Przed wejściem Polski do UE, kiedy dużo się mówiło i pisało o możliwej emigracji polskich specjalistów do krajów Unii, przychodziły z USA nerwowe pisma w stylu: zróbcie wszystko, żeby ich zatrzymać, to najlepsi projektanci na świecie.

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » piątek 30 wrz 2005, 21:36

...Pan Antoni z PSP przekonał mnie - wykazał dobrą wolę i otwartość na propozycję wyjścia naprzeciw potrzebom polskich użytkowników. A to jest jeden z elementów kreowania wizerunku firmy.

Mam nadzieję, że deklaracje potencjalnych "tłumaczycieli" to nie słomiany zapał i "akcja" zakończy się sukcesem.

Proszę poinformować nas za jakiś czas, jak się sprawy mają.

Zgadzam sie w calej rozciaglosci

Mysle, ze mozemy spodziewac sie wkrotce na stronach PSP pdf-ow z polskimi instrukcjami.

pozdrawiam

ODPOWIEDZ