Szukam egzorcysty...
nie wiedzialem że żałosna ,,twórczość,, westbama jest podszyta satanizmem
- heathenichaer
Re: Szukam egzorcysty...
...nie wiedzialem że żałosna ,,twórczość,, westbama jest podszyta satanizmem...
no właśnie z chęcią bym posłuchał jakiegoś dyskotekowego umpa umpa z diabelskimi treściami
po pierwsze pod artuykułem z linku podpisał się jakiś ksiądz, to juz dużo mówi
po drugie może mu chodziło o jakieś dark electro, albo dyskotekowe paszkwile w stylu Alarma 666
:lol: (parę lat temu było takie Gówno, nie pamiętam tylko czy była to nazwa zespołu czy piosenki ale na vivavch leciało)
no właśnie z chęcią bym posłuchał jakiegoś dyskotekowego umpa umpa z diabelskimi treściami
po pierwsze pod artuykułem z linku podpisał się jakiś ksiądz, to juz dużo mówi
po drugie może mu chodziło o jakieś dark electro, albo dyskotekowe paszkwile w stylu Alarma 666

Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 04:28 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Chcialem jeszcze cos dodac na temat backmaskingu...
A mianowicie zauwazylem, ze interpretacja wyniku moze zalezec w bardzo duzej mierze od sily sugestii.
Ogladalem kiedys program o obalaniu dowodow na istnienie duchow. Jakas kobieta medium mowila, ze duchy objawiaja sie w silnym polu magnetycznym i gdy nagra sie odglosy 'nawiedzonego' pomieszczenia na tasme magnetyczna, mozna uslyszec ich glosy.
Potem w programie zaprezentowano fragment tego samego nagrania. Raz z napisem 'Help me' a drugi raz z napisem 'Fluffy'...Obydwa napisy pasowaly identycznie. W koncu i tak wyjasniono to 'prostymi zakloceniami urzadzenia.
Prosty przyklad:
http://pl.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E
W tym przypadku latwo zamienic:
'Go along the Mars path'
na
'Golonke masz pan'
A mianowicie zauwazylem, ze interpretacja wyniku moze zalezec w bardzo duzej mierze od sily sugestii.
Ogladalem kiedys program o obalaniu dowodow na istnienie duchow. Jakas kobieta medium mowila, ze duchy objawiaja sie w silnym polu magnetycznym i gdy nagra sie odglosy 'nawiedzonego' pomieszczenia na tasme magnetyczna, mozna uslyszec ich glosy.
Potem w programie zaprezentowano fragment tego samego nagrania. Raz z napisem 'Help me' a drugi raz z napisem 'Fluffy'...Obydwa napisy pasowaly identycznie. W koncu i tak wyjasniono to 'prostymi zakloceniami urzadzenia.
Prosty przyklad:
http://pl.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E
W tym przypadku latwo zamienic:
'Go along the Mars path'
na
'Golonke masz pan'

...dzizas ;)
A jeszcze pare setek lat temu uwazano, ze tryton to trójdzwięk szatana...
tryton to nie trójdźwięk...
A jeszcze pare setek lat temu uwazano, ze tryton to trójdzwięk szatana...
tryton to nie trójdźwięk...
tryton to nie trójdźwięk......
Już to pisał Velu....
apropos już tego interwału w muzyce... Przypomniał mi się 'Danse macabre' C. Saint-Saënsa. Grałem to w transkrypcji na organy... Bardzo fajnie wykorzystany dwudźwięk zmniejszonej kwinty
o taka mała dygresja
pozdrawiam!
Już to pisał Velu....
apropos już tego interwału w muzyce... Przypomniał mi się 'Danse macabre' C. Saint-Saënsa. Grałem to w transkrypcji na organy... Bardzo fajnie wykorzystany dwudźwięk zmniejszonej kwinty

A TO tak a'propos Rajenowej Umbrelli.
No. I tu widać że to jest jednak dość trudny numer - niby murzyni grają, a time im się chwieje...

No. I tu widać że to jest jednak dość trudny numer - niby murzyni grają, a time im się chwieje...
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
Co do przekazow podprogowych
Dzis w trakcie sesji nagraniowej udalo mi sie dokonac eksperymentu potwierdzającego iż można świadomie ukrywać w tekscie przesłania które stają sie czytelne po odtworzeniu nagrania od tylu...
Nagralismy haslo "thrash till death", odwrocilismy... znalezlismy slowa ktore pasowały do tego co uslyszelimy... nastepnie nagralismy te slowa ponownie i odwrocilismy
... sam sie zdziwilem ze az tak dobrze to wyszlo... odsylam do linka... glos na nagraniu oczywiscie nie jest moj
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=65524483941866911625

Dzis w trakcie sesji nagraniowej udalo mi sie dokonac eksperymentu potwierdzającego iż można świadomie ukrywać w tekscie przesłania które stają sie czytelne po odtworzeniu nagrania od tylu...
Nagralismy haslo "thrash till death", odwrocilismy... znalezlismy slowa ktore pasowały do tego co uslyszelimy... nastepnie nagralismy te slowa ponownie i odwrocilismy

http://s009.wyslijto.pl/?file_id=65524483941866911625

jeszcze prościej by było "kiss, kiss, kiss"

...;-)
...
jak bys nie zauwazyl tu chodzilo o wziecie dowolnego hasla i zakodowanie go... a nie wziecie znanego wszystkim przykladu...
po czesci chodzilo o ubaw... ale jak widac przy okazji udalo sie udowodnic ze przekazy slyszane przy odtwarzaniu nagrania od tylu mogą byc preparowane z premedytacja...

jak bys nie zauwazyl tu chodzilo o wziecie dowolnego hasla i zakodowanie go... a nie wziecie znanego wszystkim przykladu...
po czesci chodzilo o ubaw... ale jak widac przy okazji udalo sie udowodnic ze przekazy slyszane przy odtwarzaniu nagrania od tylu mogą byc preparowane z premedytacja...