Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
Soundscape
-
Kontakt:
Re: Jaki macie w planach następny zakup?
autor: Soundscape » piątek 22 lip 2011, 15:06
...
...Więc.. Czy i jaki macie w planach następny zakup?
EWQL Symphonic Gold Orchestra. I koniecznie w AudioFactory - mają w tej chwili ciekawą promocję:
http://www.audiofactory.pl/sklep/index.php?p142,symphonic-orchestra-gold-complete
Jak koledzy sami widzą, AudioFactory przebija zdecydowanie nawet Thomanna:
http://www.thomann.de/pl/east_west_symphonic_orchestra_gold_plugin.htm?sid=99590ae965a1559972e63de036cb995b
Gdzie tam ta promocja jest? Chyba nie chodzi o cene okolo 1700 pln? Generalnie do konca tego miesiąca EW jest promocyjne 40% off.
-
Akton
Gdzie tam ta promocja jest? Chyba nie chodzi o cene okolo 1700 pln? Generalnie do konca tego miesiąca EW jest promocyjne 40% off.
Przecież to był dowcip, chociaż z drugiej strony - to raczej smutne.
[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
-
Soundscape
-
Kontakt:
autor: Soundscape » piątek 22 lip 2011, 15:55
...
Przecież to był dowcip, chociaż z drugiej strony - to raczej smutne.
...
Ano. Zdziwiłem się. Ale coś mi się przypomniałe, że chyba w Midistore widziałem promo na EW.
-
Akton
Ano. Zdziwiłem się. Ale coś mi się przypomniałe, że chyba w Midistore widziałem promo na EW.
Zgadza się, Midistore ma ciekawe ceny softów, lecz w tej chwili zarówno Thomann, jak i oczywiście Soundsonline są bezkonkurencyjni. Zamówłem już w Thomannie, lecz na razie Gold jest wyprzedany i orientacyjny termin dostawy to 8 sierpnia - może ciut szybciej....
[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
-
Robix
...
Zgadza się, Midistore ma ciekawe ceny softów, lecz w tej chwili zarówno Thomann, jak i oczywiście Soundsonline są bezkonkurencyjni. Zamówłem już w Thomannie, lecz na razie Gold jest wyprzedany i orientacyjny termin dostawy to 8 sierpnia - może ciut szybciej....
...
A ja jak zauważyłem, że MOR 2 za 800 stówek to zaraz zamówiłem, a jak ceny się utrzymają jeszcze ze 4 dni to chyba wezmę jeszcze The dark Side. Swoją drogą jestem ciekaw, czy to są stałe ceny w thomanie, czy ma to związek z promocją EW.
Początkujący muzyk.
-
Robix
A ja jak zauważyłem, że MOR 2 za 800 stówek to zaraz zamówiłem, a jak ceny się utrzymają jeszcze ze 4 dni to chyba wezmę jeszcze The dark Side. Swoją drogą jestem ciekaw, czy to są stałe ceny w thomanie, czy ma to związek z promocją EW.
...
Przepraszam za byka, miało być 8 stówek :).
Początkujący muzyk.
-
morpheus70
autor: morpheus70 » piątek 22 lip 2011, 21:02
...WesAudio 1176LN oraz może Sound Scourge NV73pq.
W tym roku to chyba z poważnieszych zakupów wsio....
WesAudio 1176LN już jest i jest... zaj...! :)
Absolutnie polecam!
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|
-
implant
-
Kontakt:
autor: implant » poniedziałek 25 lip 2011, 21:21
...Więc.. Czy i jaki macie w planach następny zakup? Tylko nie chodzi o listę życzeń, ale o zdecydowane zamierzenie, które chcecie zrealizować w najbliższym czasie? I czy to jest jakaś pilna potrzeba, czy po prostu zakup w ramach rozbudowy swojego studia?
....
No cóż, jedyną rzeczą jakiej mi brakuje to spokojna okolica i brak pracy. Więc: brakuje mi domu w dziczy z dostępem do prądu i syna na studiach, coby z rodzicami na wsi nie mieszkał i dał wreszcie spokój :) A pozatym reszta jest. Ale jest jeszcze pytanie, czy za te 16 lat będzie mi się jeszcze chciało w muzykę bawić? :D
Analogi i cyfry fajne są