...Czemu nikt nie zauważył że w tym roku nie bylo bigbandu kukli ? jingle z plybacku, straszne.ale cóż telewizji braklo kaski.co do muzyków.istars to zawodowcy z najwyzszej polki, gdybyscie slyszeli jak marus gra na pianie!!! szok!!! krolik ma taki czas na basie ze leb urywa, ulan feeling masakrujacy.Ze graja hh czy jak tam to nazwac.ja to rozumiem.podam przyklad.Polucjanci wydali kiedys plyte "tak po prostu".jedna z najleszych polskich plyt jakie kiedykolwiek powstaly.i co? i nic. a chlopaki tam tak graja ze szok, teksty tez fajne, badach spiewa ok.polska to kraj tandety i to sie tu dobrze sprzedaje...sistarsi gdyby chcieli to nagraliby taka plyte ze muzycznie niewielu forumowiczow mogloby sie zblizyc do takiego poziomu...ale po co? oni maja jasna koncepcje oszczednego grania.jeskli ktos tego nie kuma to trudno -:) pozdrawiam all....
A no własnie nie było Kukli ,ale Luty z Polucjanów przewinął sie chyba tam raz na bebnach
Z tego co mi wiadomo chłopaki znó nagrywaja płyte ,którą kupie w ciemno bo bedzie napewno fantastyczna .
Ten festiwal naprawde strasznie oszczędny w tym roku .
Dlaczego tak było to nie wiem.
Zauważcie ze wszyscy dookoła mówia ze było extra ,tylko "ludzią wtajemnicznonym przeszkadza" ciężko nas zadowolic nie ?:)
Pozdrawiam
PAWEŁ