Obrońca uciśnionych się znalazł... Po pierwsze merytoryczna dyskusja odnośnie tego wydarzenia jest zbędna bo nad czym tutaj dyskutować, Peja źle postąpił koniec kropka.
Ciekawe jest to że wszyscy linczują rapera w ogóle nie zastanawiając się nad stanem, kondycją polskiej młodzieży?!? ...
Choć uważam że kndycja młodzieży nie jest taka zła to nie będe tego udowadniał bo są inne miejsca i fora ku temu przeznaczone. A co do obrońcy... To z "treści" twej wypowiedzi wynika że raczej ty bronić chciałeś "uciśnionej" części świata muzycznego jaką jest Hip-Hop. Chyba że ja mam kłopoty z rozumieniem tekstu, czego nie wykluczam bo nikt nie jest idealny. Co do forum tego to może nie mam do tego prawa bo za krótko uczestniczę w jego działalności (szkoda bo wiele moich problemów uległo by rozwiązaniu znacznie wcześniej), to zapraszam do korzystania z niego w zakresie stanowiącym jego podstawową funkcję. Mówię Ci to jest wspaniałe miejsce. Ja już nawet nie zadaje pytań tutaj bo większość tego o co bym chciał spytać zostało wypowiedziane:) Mówie Ci korzystaj nie zawiedziesz się :)