Kombii - DANCE

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
midishiner
Re: Kombii - DANCE

Post autor: midishiner » niedziela 21 gru 2008, 23:56

zrób coś chłopie na tym co uważasz za wypas i jak usłyszę i zobaczę te Twoje dokonanie na VIVA to będzie znaczyło ze miałeś racje - teraz z daleka czuć smród ludzkiej zawiści i chyba nieudolności, bo nikt inny by nie wypisywał takich bzdur. Sracie się ze sami macie gówniane osiągnięcia i nie możecie tego przeżyć. Dajecie do porównania zachodnich producentów, a sami małpujecie ich stylistykę, bo po takich wypowiedziach nie trudno się tego domyśleć. Eh, szkoda słów. Polak to jednak potrafi, lub właśnie nic nie potrafi - no..., pomijając głupie gadki, niesłyszącego "krytyka".

Viva powiadasz, nawet nie wiesz jakie to szczęście że moja muza sie tam nie pojawia, ale to temat na dłuższy wątek. A co do "srania" się gównianymi osiągnięciami to radzę trochę ochłonąć i nie obrażać forumowiczów - bo nikt Ci tu krzywdy nie robi więc nie masz prawa używać takich sformułowań. Co do kombii myślę że temat jest już wyczerpany. Jednym się podoba innym nie, jak to zwykle bywa :)

wszystkiego dobrego na nowy rok panowie i róbmy swoje
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » poniedziałek 22 gru 2008, 00:04

...Swoją drogą należy nadmienić że nie tylko Silver Bross maczali palce w produckji ich producji ...
O dopiero zauważyłem że się udzieliłeś w tym Kombi-wątku :):)
chciałem tylko powiedzieć że kawałek z Hamiltonem jest po prostu genialny. Czekam na jakieś oficjalne wydawnictwo SSB, a może już jest, tylko nie wiem???

jakby co to czekam na cynk
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
Colo

Post autor: Colo » poniedziałek 22 gru 2008, 01:23

... A co do "srania" się gównianymi osiągnięciami to radzę trochę ochłonąć i nie obrażać forumowiczów - bo nikt Ci tu krzywdy nie robi więc nie masz prawa używać takich sformułowań. Co do kombii myślę że temat jest już wyczerpany. Jednym się podoba innym nie, jak to zwykle bywa :)

wszystkiego dobrego na nowy rok panowie i róbmy swoje ...

Jasne, tyle ze już o tym pisałem - przeprosiłem od razu za zdania użyte w moim poście.
Tez Wszystkiego Najlepszego.

PS: Jak z tym Nexem i Ti, bo teraz to juz sam zgłupiałem. Moze to nie sa brzmienia z Nexusa, tylko z Nexusa 2, a to juz inna para kaloszy, czy nie tak?

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » poniedziałek 22 gru 2008, 10:47

...... A co do "srania" się gównianymi osiągnięciami to radzę trochę ochłonąć i nie obrażać forumowiczów - bo nikt Ci tu krzywdy nie robi więc nie masz prawa używać takich sformułowań. Co do kombii myślę że temat jest już wyczerpany. Jednym się podoba innym nie, jak to zwykle bywa :)

wszystkiego dobrego na nowy rok panowie i róbmy swoje ...

Jasne, tyle ze już o tym pisałem - przeprosiłem od razu za zdania użyte w moim poście.
Tez Wszystkiego Najlepszego.

PS: Jak z tym Nexem i Ti, bo teraz to juz sam zgłupiałem. Moze to nie sa brzmienia z Nexusa, tylko z Nexusa 2, a to juz inna para kaloszy, czy nie tak?
...
Heh, no szczerze mówiąc to i ja nie wiem. Pisząc o nexusie miałem chyba na myśli charakter jego brzmień, w sumie na jedno wychodzi, bo materiał audio do nexusa to użyte również sprzętowe virusy.
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ