...A od czego sa sklepy internetowe? Nie mow mi ze w Polszy tylko disko i polski roczek dostaniesz. Argument ten nie ma racji bytu bo jest nieprawdziwy a nawet śmieszny.
Jak ktos chce sluchac ambitnej muzyki to bedzie jej sluchal. A jesli nie to co byscie nie robili to czlowiek i tak nie bedzie sluchal Waszej "inteligentnej" muzyki bo jej nie bedzie lubial. Proste. Jedni lubia czerń a inni biel. Tak juz jest ten swiat zlozony.
Smiesza mnie te walki z wiatrakami o lepsze jutro, ale lubie czytac te wywody gdzie kazdy uwaza muze ktorą slucha za ambitną a inne style za badziew i komercje.
Kiedy zrozumiecie ze to ze dla Was jakis gatunek jest wspanialy to nie znaczy ze dla drugiego czlowieka juz taki wspanialy byc nie musi?
ilu z Was sni po nocach zeby zrobic z Polski kraj komunistyczny jak Chiny i podawac tylko taka muzyke jaka Wy lubicie?
Sam slucham Psy-trance na przyklad (muza niszowa) ale nie uwazam zeby bylo to w czyms lepsze od komercyjnej muzyki. Inne skale, brzmienia czy rodzaj aranżu jest, ale to nie czyni tego gatunku w czyms lepszego od innych.
Pozdrawiam wszystkich buntownikow. Niech nastanie New World Order!

...
o no to podaj mi adres polskiego sklepu internetowego z muzyką psy-trance zaraz wskocze :)