Nie organizujmy Eurowizji ...

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
pacinyo
Re: Nie organizujmy Eurowizji ...

Post autor: pacinyo » wtorek 27 sty 2004, 19:40

Podzielam zdanie jednego z przedmówców, że nie będzie już takich kandydatów jak Edyta Górniak... i szkoda. Ale świat idzie do przodu, ludzie chcą coś świerzego. Wybór Blue Cafe - według mnie parodia komedii, a co do tematu to nie ma obaw, z taką piosenką i tak nie ma szans na organizacje. Uważam, że najciekawszą propozycją było Sistars. Jest to coś nowego w Polsce. Narazie jeszcze raczkują, ale życzę im tego żeby pokazały klasę. A co wy myślicie o dziewczynach z Sistars?

Max_to_max

Post autor: Max_to_max » wtorek 27 sty 2004, 20:32

A co wy myślicie o dziewczynach z Sistars?...

Hmmm :) To moje "koleżanki" ze szkoły muzycznej na Bednarskiej więc nie mogę o nich źle mówić ;) Ale tak serio, ten zespół naprawdę pokazuje, że wie czego chce. I dlatego ma efekty. Myślę że mają szansę na zrobienie kariery na światowym poziomie a przynajmniej na europejskim ;)

Ale jeszcze wracając do Blue Cafe to jestem zatrworzony co się będzie działo na eurowizji. Bo w Polsce to wszyscy patrzą tak: o prawie tak dobra jak Anastasia ;) A na świecie: rany ile jej płacą za udawanie żaby? To naprawdę będzie pośmiewisko. Wiem że najłatwiej krytykować ale ja nie pcham się na eurowizję. Jestem w szoku...

Awatar użytkownika
Vibra

Post autor: Vibra » wtorek 27 sty 2004, 22:00

Ja mam pytanie jak mozna grac na gitarze bez wloznego kabla w gitare, albo na klawiszach bez zasilacza? Czy oni tam nie potrafia grac? Czy "krecic"?

Awatar użytkownika
maYod

Post autor: maYod » środa 28 sty 2004, 00:14

To nie konkurs snookera tylko piosenki.

a właśnie, słyszałem, że o'sullivan wygrał welsh open, to prawda? i podobno w ostatniej chwili? akurat nie mogłem oglądać, tam się ponoć coś dziwnego stało...

tylko nie piszcie, że gadam nie na temat - gadacie o eurowizji, a to ani o muzyce ani o jej okolicach... w każdym razie dla mnie znacznie mniej pasjonujący temat

wlodek1969

Post autor: wlodek1969 » środa 28 sty 2004, 07:15

...A co wy myślicie o dziewczynach z Sistars?...

-Dziewczyny łapią klimat ale bez przesady KARIERA ŚWIATOWA.Panie z za oceanu są jednak sporo lepsze i nie maja takich smutnych i posępnych min w wywiadach.

Gram rozne gatunki muzyczne.Lubie dobra muze.Pozdrawiam wszystkich o podobnych upodobaniach

Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Post autor: stereophonic » środa 28 sty 2004, 08:47

......A co wy myślicie o dziewczynach z Sistars?...

Panny z Sistars ... no noooo , wokalnie podobaja mi sie nawet bardzo , kolo jest troche z innej beczki .. Moze to tylko moje "złudzenie"" ale słychac gdzies tam Georg-a Michael-a , co innego kompozycja i sam wyglad całej kapeli ,Muzycznie troche to nudne a wizualnie capi tandetą , nie mniej jednak nie mozna im odmowic talentu
Pozdrawiam Stereophonic

Awatar użytkownika
dejote

Post autor: dejote » środa 28 sty 2004, 09:30

jo od początku byłem za Sistars,ale wiedziałem że w naszym kraju,gdzie ludziom słoń nadepnął na ucho,media mają władze.....
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » środa 28 sty 2004, 09:56

A wracajac do ""polskich Propozycji "" był tam taki kolo "" POLSKI " MERLINEK MANSONIK " ahahahahaha lub "OZEK OZBORNIK " nie ublizajac orginałom specjalnie spolszczam aby potkreslic polskosc jaka reprezetował ów wykonawca, no dawno nie usmiałem sie tak jak wtedy gdy przygladałem sie temu wykonawcy , To Było załosne .smieszne i zenujace za razem . . Pozdrawiiam ...

Moja mama (bardzo poważna i ułożona kobieta) po ujrzeniu wokalisty, skwitowała gościa tekstem: "nie strasz, człowieku"...

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » środa 28 sty 2004, 10:04

A co do muzyków znanych i cenionych .... albo sie myle, albo Elton John występował na Eurowizji (moze sie myle)....

Na Eurowizji chyba raczej nie, ale z pewnością występował w 1999 r. na koncercie z serii VH1 Divas Live /serio!!!/. Niezła z niego Diva ...

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » środa 28 sty 2004, 10:10

"...Ja mam pytanie jak mozna grac na gitarze bez wloznego kabla w gitare"

**********************"

- można, przy ognisku na akustycznej

"albo na klawiszach bez zasilacza? "

**********************"

- również można, na baterie (np. na tanich keyboardach Casio)

Ot, i mamy definicję poziomu konkursu Eurowizji ...

ODPOWIEDZ