Szoł Biznes po polsku
...Dziś z ulgą włączam "trójkę".
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
noo, to witam kolegę w klubie. Ja też.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam
Re: Szoł Biznes po polsku
I film widziałem (już jakiś czas temu) i cenię trójkę. Latkowski nakręcił kawał porządnego dokumentu. Dobrze w ogóle, że garstka osób zechciała wystąpić przed kamerą w filmie poruszającym tak drażliwy temat. Bez nich nie byłoby tylu emocji he he. O tych, które nie wystąpiły... nie mam dobrego zdania :)
......Dziś z ulgą włączam "trójkę".
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
przerzućcie sie na Radiojazz- jesli macie z anteny, a jesli masie stałke, to wszędzie mozna je złapać
Niestety nie wiadomo jak długo jeszcze, rada Tv i R, chce zabrac koncesje na rzecz jekiegoś chłamu
pozdr ZeN G
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
przerzućcie sie na Radiojazz- jesli macie z anteny, a jesli masie stałke, to wszędzie mozna je złapać
Niestety nie wiadomo jak długo jeszcze, rada Tv i R, chce zabrac koncesje na rzecz jekiegoś chłamu
pozdr ZeN G
residance - warsaw
destination - space
destination - space
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
Fakt Trójka to chyba jedyna stacja z tych wiekszych, ktora jakos tam sie broni. Ostatnio zmienila sie ramowka, a w zasadzie godzinki itd, ale kazdy znajdzie cos dla siebie. A tak nawiasem to o zespolach takich jak Negatyw z zyciu bym nie uslyszal gdyby nie Troja. Jedyna stacja gdzie jest ostre granie jazz i cala reszta. Moze lokalne stacje to maja, ale z wiekszych to jedyna stacja oferujaca cos dla mnie. Dziekuje nikt mi nie zaplacil za to co napisalem
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
Fakt Trójka to chyba jedyna stacja z tych wiekszych, ktora jakos tam sie broni. Ostatnio zmienila sie ramowka, a w zasadzie godzinki itd, ale kazdy znajdzie cos dla siebie. A tak nawiasem to o zespolach takich jak Negatyw z zyciu bym nie uslyszal gdyby nie Troja. Jedyna stacja gdzie jest ostre granie jazz i cala reszta. Moze lokalne stacje to maja, ale z wiekszych to jedyna stacja oferujaca cos dla mnie. Dziekuje nikt mi nie zaplacil za to co napisalem

Tak nawiasem to jesli ktos ma moze tasme z nagranym programikiem to bardzo chetenie bym zaplacil za jej przegranie. Niestety nie ma Canal+
nie ma sprawy....C+ powtarza wszystko po sto razy. I tak planowałem nagranie jak bedzie następna emisja. Jednak prawo autorskie chyba zabrania rozpowszechniania takich nagrań....prawda?
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...nie ma sprawy....C+ powtarza wszystko po sto razy. I tak planowałem nagranie jak bedzie następna emisja. Jednak prawo autorskie chyba zabrania rozpowszechniania takich nagrań....prawda?...
OK to zeby nie lamac prawa to dajcie znac kiedy znajomy na C+ wiec trzeba go odwiedziec.
OK to zeby nie lamac prawa to dajcie znac kiedy znajomy na C+ wiec trzeba go odwiedziec.

...Rok temu byłem zmuszony przez kilka dni słuchać lokalnego radia komercyjnego od rana do wieczora. Zgroza!!! Pomijam hałaśliwe reklamy. To rozumiem, w końcu radio komercyjne. Ale muzyka. Nie wiem na jakich zasadach działa takie radio, ale obracać kilka tych samych kawałków w kółko przez dwa tygodnie, to przesada. Rzygałem już pierwszego dnia, drugiego byłem wkurzony, a trzeciego zacząłem się... przyzwyczajać. Im chyba tylko o to chodzi. Potem mamy zafałszowane rankingi i listy przebojów, wypracowane przez stacje komercyjne. Nawet jeśli popowy kawałek nie wpada w ucho (delikatnie mówiąc), to takie działanie na podświadomość przynosi swój efekt.
Przez to radio znienawidziłem "Baśkę" Wilków i parę innych kawałków.
Dziś z ulgą włączam "trójkę".
Pozdrawiam
opal ...
Ja byłam zmuszona słuchać pewnej komercyjnej stacji podczas kilkugodzinnej podróży samochodem (bo inne stacje kiepsko odbierały). Myślałam, że zaraz wysiądę. Komercyjne stacje to stacje hałaśliwe, wałkujące non stop te same kawałki, stawiające na życie w pędzie, bez chwili oddechu. Lepiej było posłuchać lekko industrialnych szumów silnika.
Trójka jest rzeczywiście jedną z najlepszych stacji radiowych, dzięki niej dowiedziałam się o istnieniu wielu zespołów, o których nie dowiedziałabym się z anteny radia komercyjnego. Jest tu miejsce na dobry pop, jazz, chillout, progrocka i metal. Bardzo mało stacji potrafi (czy może raczej: chce) pogodzić różne gatunki muzyczne.
W ogóle zaczynam podejrzewać, że epoka, w której w radiu słychać GŁOS LUDZKI dawno już minęła, niestety. Nie ma to jak stara, dobra Jedynka.
[addsig]
Przez to radio znienawidziłem "Baśkę" Wilków i parę innych kawałków.
Dziś z ulgą włączam "trójkę".
Pozdrawiam
opal ...
Ja byłam zmuszona słuchać pewnej komercyjnej stacji podczas kilkugodzinnej podróży samochodem (bo inne stacje kiepsko odbierały). Myślałam, że zaraz wysiądę. Komercyjne stacje to stacje hałaśliwe, wałkujące non stop te same kawałki, stawiające na życie w pędzie, bez chwili oddechu. Lepiej było posłuchać lekko industrialnych szumów silnika.

Trójka jest rzeczywiście jedną z najlepszych stacji radiowych, dzięki niej dowiedziałam się o istnieniu wielu zespołów, o których nie dowiedziałabym się z anteny radia komercyjnego. Jest tu miejsce na dobry pop, jazz, chillout, progrocka i metal. Bardzo mało stacji potrafi (czy może raczej: chce) pogodzić różne gatunki muzyczne.
W ogóle zaczynam podejrzewać, że epoka, w której w radiu słychać GŁOS LUDZKI dawno już minęła, niestety. Nie ma to jak stara, dobra Jedynka.
[addsig]
Przyjaźń między kobietami
to jedynie pakt o nieagresji
to jedynie pakt o nieagresji
- entryspace
...
A dla mnie Jedynka (tak naprawdę konkretne audycje nadają tylko do godz. 9) to obecnie nr 2 a na nr.1 wyrosło Radio Bis. W czasie, gdy nie transmitują Sejmu, naprawdę jest czego posłuchać. Publicystyka tego radia tworzona jest przez myślących dla myślących, a od strony muzycznej są bardzo ekumeniczni, sięgają równie często po różnoraką elektronikę, jak i rocka, nie wstydzą sie grać oklepanych przebojów na zmianę z zupełnym undergroundem. Bardzo przyjemni ludzie.
...
A dla mnie Jedynka (tak naprawdę konkretne audycje nadają tylko do godz. 9) to obecnie nr 2 a na nr.1 wyrosło Radio Bis. W czasie, gdy nie transmitują Sejmu, naprawdę jest czego posłuchać. Publicystyka tego radia tworzona jest przez myślących dla myślących, a od strony muzycznej są bardzo ekumeniczni, sięgają równie często po różnoraką elektronikę, jak i rocka, nie wstydzą sie grać oklepanych przebojów na zmianę z zupełnym undergroundem. Bardzo przyjemni ludzie.
cieszę się życiem
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
Pozdrawiam eszystkich "trójkowiczów"
R.B.
Pozdrawiam
opal ...
Witaj,
Pozdrawiam...
Pozdrawiam eszystkich "trójkowiczów"
R.B.

Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.