Sklep internetowy dj...chop
W fabryce dźwieku maja jeszcze to cudowne maleństwo. Ale az sie sie boje zadzwonić. Tam jest natomiast po 4900zł.
Morał taki: trzeba zbierać zbierać zbierać a na koniec i tak cie udup...nullnull...
Jeśli chodzi o zakupy w fabryce dźwięku to bardzo polecam. Zaopatrzałem sie u nich we wszystkie swoje ''klocki'' bo po prostu fabryke mam na miejscu. Miła i fachowa obsługa i zawsze da sie coś urwac z ceny pomimo tego ze i tak maja niezłe ceny choć w Twoim przypadku wątpie zeby udało cie sie cos jeczsze wynegocjować.
Re: Sklep internetowy dj...chop
Ja polecam Gitarowe Centrum, najtaniej w sieci, a jeśli znajdziesz gdzieś taniej to obniżą cenę od razu;) Czemu tanio? bo to tylko i włącznie sklep internetowy. Dodatkowo odpowiadają na maile w ciągu 12stu godzin, oraz obsługa też jest bardzo miła i obeznana.
W dodatku mają tam bardzo bogaty asortyment, nie tylko gitary jak nazwa wskazuje.
Wiele rzeczy tam kupiłem, złego słowa na nich nie mogę powiedzieć. Co ciekawe często tam można znaleźć rzeczy które są tańsze niż u dystrybutora ^^
W dodatku mają tam bardzo bogaty asortyment, nie tylko gitary jak nazwa wskazuje.
Wiele rzeczy tam kupiłem, złego słowa na nich nie mogę powiedzieć. Co ciekawe często tam można znaleźć rzeczy które są tańsze niż u dystrybutora ^^
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
...Ja polecam Gitarowe Centrum, najtaniej w sieci, a jeśli znajdziesz gdzieś taniej to obniżą cenę od razu;) Czemu tanio? bo to tylko i włącznie sklep internetowy.
Poproszę o linkę w takim razie, bo google zawodzi :)
Poproszę o linkę w takim razie, bo google zawodzi :)
Wrócę do tematu DJShop. Co prawda nic tam nie kupiłem, ale nie tak dawno temu kontaktowałem sie z nimi i wyobraźcie sobie: obiecali, że oddzwonią i oddzwonili w umówionym czasie, nawet kilkakrotnie. Mam same miłe skojarzenia z DJShop'em, a i ceny tego, czym byłem zainteresowany, były całkiem sympatyczne :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
......Ja polecam Gitarowe Centrum, najtaniej w sieci, a jeśli znajdziesz gdzieś taniej to obniżą cenę od razu;) Czemu tanio? bo to tylko i włącznie sklep internetowy.
Poproszę o linkę w takim razie, bo google zawodzi :)...
www.guitarcenter.pl
Poproszę o linkę w takim razie, bo google zawodzi :)...
www.guitarcenter.pl
-
...Wrócę do tematu DJShop. Co prawda nic tam nie kupiłem, ale nie tak dawno temu kontaktowałem sie z nimi i wyobraźcie sobie: obiecali, że oddzwonią i oddzwonili w umówionym czasie, nawet kilkakrotnie. Mam same miłe skojarzenia z DJShop'em, a i ceny tego, czym byłem zainteresowany, były całkiem sympatyczne :)...
Ja ostatnio pare razy tam dzwonilem, zawsze bylo milo i sympatycznie, dziewczyny/panie mile odbieraja tam telefony. Nie bylo sie do czego przyczepic ;)
Ja ostatnio pare razy tam dzwonilem, zawsze bylo milo i sympatycznie, dziewczyny/panie mile odbieraja tam telefony. Nie bylo sie do czego przyczepic ;)
Alternatywna muzyka elektorniczna.
No ja akurat nie mogę polecić tego sklepu. Skusił mnie pół roku temu na pewien produkt w promocyjnej cenie, 12h po złożeniu zamówienia przez internet oczywiście dostałem maila że trzeba poczekać kilka dni.
Zgodziłem się. Oczywiście za kilka dni (i następne kilka) nic nie przyszło, dodzwonić się nie mogłem bo nikt telefonu nie odbierał, w końcu poprzez serwis udało mi się skontaktować ze sprzedawcą (został po prostu poproszony do podejścia do telefonu) i udało mi się porozmawiać.
Zamawiałem sprzęt za ok.6 k zł Pan nie kojarzył oczywiście korespondencji wogóle, musiał spojrzeć w komputer - "aaa już wiem wiem, no niestety nie ma jeszcze" itd itp, w końcu powiedziałem że rezygnuję i kupię gdzie indziej bo promocja u dystrybutora wkrótce się kończy a oni wciąż nie mają ściągniętego towaru.
Bez cienia smutku (w końcu stracił klienta) Pan powiedział grzecznie i miło ,że oczywiście bez problemu anulujemy zamówienie i na dobrą sprawę nim zdążyłem odłożyć słuchawkę na skrzynce e-mailowej było potwierdzenie rezygnacji (to się nazywa szybkość!).
Tyle w temacie.
Zgodziłem się. Oczywiście za kilka dni (i następne kilka) nic nie przyszło, dodzwonić się nie mogłem bo nikt telefonu nie odbierał, w końcu poprzez serwis udało mi się skontaktować ze sprzedawcą (został po prostu poproszony do podejścia do telefonu) i udało mi się porozmawiać.
Zamawiałem sprzęt za ok.6 k zł Pan nie kojarzył oczywiście korespondencji wogóle, musiał spojrzeć w komputer - "aaa już wiem wiem, no niestety nie ma jeszcze" itd itp, w końcu powiedziałem że rezygnuję i kupię gdzie indziej bo promocja u dystrybutora wkrótce się kończy a oni wciąż nie mają ściągniętego towaru.
Bez cienia smutku (w końcu stracił klienta) Pan powiedział grzecznie i miło ,że oczywiście bez problemu anulujemy zamówienie i na dobrą sprawę nim zdążyłem odłożyć słuchawkę na skrzynce e-mailowej było potwierdzenie rezygnacji (to się nazywa szybkość!).
Tyle w temacie.
Przepraszam najmocniej, nie napisałem o jaki sklep chodzi ->
a mianowicie o www.guitarcenter.pl.
Z DJ Shop nie miałem doczynienia.
a mianowicie o www.guitarcenter.pl.
Z DJ Shop nie miałem doczynienia.
- morpheus70
Witam,
nawiązując do tematu, jeśli chodzi o DJ Shop to robiłem tam zakupy kilka razy i ...wszystko ok, pod warunkiem, że wszystko wiecie o sprzęcie, bo niewiele się dowiecie od sprzedawców na miejscu, zresztą podobnie jak u M.Ostrowskiego.
A, teraz przypadki z ostatniej chwili:
1. zamówiłem w DJ Shopie kartę TC - wszystko OK.
2. kupiłem w piatek poprzez portal aukcyjny allegro - Axioma 49 w MusicCenter za 1089zł. Szybki i miły kontakt. Zapytałem czy sprzet jest nowy czy też powystawowy? Odpowiedź - nówka sztuka! Dziś przychodzi kurierem Axiom i co? Używana! Rysy od pazurów na klawiszach, obudowa potłuszczona od paluchów, zerwana folia na displayu...dramat! Oczywiście przepraszają, i obiecują, że odbiora ja kurierem i prześlą "nową" w terminie do ...CZTERECH dni!!!
3. kupiłem dzis na allegro Korga X50 i...? Otrzymuję potwierdzenie zawarcia transakcji, podziękowania teoretycznie od sprzdającego ale z dwóch różnych ip, z dwóch różnych adresów e-mail, gdzie podają dwa różne konta i adresy!!! Zgłosiłem fakt podejżenia wyłudzenia kasy. UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW!
Przykładów można by mnożyć... Ambit - zakup Blofelda - serwis porażka, GuitarCenter - super do momentu, aż nie złoży się zamówienia, wtedy nastaje cisza.... czekam na odpowidź w sprawie mojego zamówienia Korga M3 drugi tydzień.
To tyle na dziś, wrażeń :)
nawiązując do tematu, jeśli chodzi o DJ Shop to robiłem tam zakupy kilka razy i ...wszystko ok, pod warunkiem, że wszystko wiecie o sprzęcie, bo niewiele się dowiecie od sprzedawców na miejscu, zresztą podobnie jak u M.Ostrowskiego.
2. kupiłem w piatek poprzez portal aukcyjny allegro - Axioma 49 w MusicCenter za 1089zł. Szybki i miły kontakt. Zapytałem czy sprzet jest nowy czy też powystawowy? Odpowiedź - nówka sztuka! Dziś przychodzi kurierem Axiom i co? Używana! Rysy od pazurów na klawiszach, obudowa potłuszczona od paluchów, zerwana folia na displayu...dramat! Oczywiście przepraszają, i obiecują, że odbiora ja kurierem i prześlą "nową" w terminie do ...CZTERECH dni!!!
3. kupiłem dzis na allegro Korga X50 i...? Otrzymuję potwierdzenie zawarcia transakcji, podziękowania teoretycznie od sprzdającego ale z dwóch różnych ip, z dwóch różnych adresów e-mail, gdzie podają dwa różne konta i adresy!!! Zgłosiłem fakt podejżenia wyłudzenia kasy. UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW!
Przykładów można by mnożyć... Ambit - zakup Blofelda - serwis porażka, GuitarCenter - super do momentu, aż nie złoży się zamówienia, wtedy nastaje cisza.... czekam na odpowidź w sprawie mojego zamówienia Korga M3 drugi tydzień.
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|
- morpheus70
Witam,
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|