autor: Darkthrone » niedziela 21 gru 2008, 16:15
......A mi teraz po tym wątku szkoda naszego kolegi z forum którego tak obrzuciliście błotem .... Silver Bross ....
Rafałku wiesz, że ja Cię i tak bardzo lubię choć mieszkamy już tak daleko od siebie ;)
Panowie więcej wyrozumiałości - Buisness is buisness :)...
Podpisuje sie pod tym.
Ja to tak sobie myślę, ze płyta jak płyta, może i nie leży bo nie wszyscy sie lubują w takich brzmieniach, ale bardziej to chyba niektórym Kolegom na forum, nie leży to ze jeden z nas wszedł na taki poziom i tu raczej jest pies pogrzebany.
Żal Wam dupsko ściska Panowie anty Silver Brosowcy. Oceniacie kogoś kto już ma na swym koncie jakieś osiągnięcia, a Wy..., czym możecie się pochwalić, pierdziawką diskopolową, choć i to tez trzeba wiedzieć jak dobrze zrobić, bo w każdej muzie trzeba "czuć bluesa". Nie możecie przeżyć ze Rafałowi udało się przeskoczyć barierę, a Wam pozostaje tylko pomarzyć, ponarzekać i oczerniać. Skoro tak nie leży komuś to brzmienie tych dennych ledów z Nexusa, to przecież nie ma problemu..., zrób coś chłopie na tym co uważasz za wypas i jak usłyszę i zobaczę te Twoje dokonanie na VIVA to będzie znaczyło ze miałeś racje - teraz z daleka czuć smród ludzkiej zawiści i chyba nieudolności, bo nikt inny by nie wypisywał takich bzdur. Sracie się ze sami macie gówniane osiągnięcia i nie możecie tego przeżyć. Dajecie do porównania zachodnich producentów, a sami małpujecie ich stylistykę, bo po takich wypowiedziach nie trudno się tego domyśleć. Eh, szkoda słów. Polak to jednak potrafi, lub właśnie nic nie potrafi - no..., pomijając głupie gadki, niesłyszącego "krytyka".
PS: Sorry za słowa użyte w tekście, bo choć na ogol stronie od takich słów, to tu nie dało się inaczej tego określić....
A ja nie. Bo teksty typu Polak zawistny jest i kropka wsadź sobie w buty. Czy tak trudno zrozumieć, że komuś nie podoba się jakieś brzmienie, jakaś produkcja? Co może wszyscy mają wychwalać kogoś tam, bo Tobie się podoba? Właśnie Twoja postawa pokazuje tą złą stronę człowieka. Mnie to wali czy robił to jakiś Silver, czy Gold, czy Platinum jeżeli mi się spodoba powiem Tak, to jest to, ale jeżeli w moim, zaznaczam w moim mniemaniu i postrzeganiu muzyki okaże się to to nie do przyjęcia napiszę odwrotnie. Pomyśl chłopie zanim najedziesz na kogokolwiek. Szczerze mówiąc nawet nie wiem o kim mówicie, ale słyszałem i uważam, że to kupa. Nie człowiek, nie instrumenty, a ogólnie cała kompozycja, remix, no nie podoba mi się i nic dziwnego w tym nie widzę. O gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam.