Ależ my jesteśmy bogaci!
Nudni już jesteście

gadu-gadu 4021735
Re: Ależ my jesteśmy bogaci!
...Nudni już jesteście
...
To nie czytaj.
H

To nie czytaj.
H
Drogi AXIS-ie. Czyzby szlo lepsze? Z (zawodowej niejako) ciekawosci sprawdzilem dzis wieczorem strone http://www.silesiamusiccenter.pl
Zauważyłem
No i o to chodzi, trzeba im bata po prostu, tym razem był to bat w postaci Twojego artykułu.
Co do Roland'a PL to użyłem swojego tajnego agenta w tej firmie
żeby zwrócić im uwagę na debilizm tego, co tam powypisywali i .... zmienili.
Ich strona WWW również uległa przemianie i zamiast brzydkiego kaczątka mamy teraz kaczora Donalda. Na łabędzia chyba przyjdzie jeszcze trochę poczekać... (www.roland.co.uk czy też www.rolandus.com to to jeszcze nie jest).
Pozdrawiam,
Maciej R.
Następny niemiecki sklep który "zadebiutował" na Allegro to Music Town.
Zauważyłem

No i o to chodzi, trzeba im bata po prostu, tym razem był to bat w postaci Twojego artykułu.

Ich strona WWW również uległa przemianie i zamiast brzydkiego kaczątka mamy teraz kaczora Donalda. Na łabędzia chyba przyjdzie jeszcze trochę poczekać... (www.roland.co.uk czy też www.rolandus.com to to jeszcze nie jest).
Pozdrawiam,
Maciej R.
Następny niemiecki sklep który "zadebiutował" na Allegro to Music Town.
żeby zwrócić im uwagę na debilizm tego, co tam powypisywali i .... zmienili.
...
Oo, to skoro masz takie możliwośći może jeszcze załatw, żeby usunęli lub zgodnie z prawdą zmodyfikowali następujący tekst: "Dla zarejestrowanych użytkowników produktów Cakewalk proponujemy następujące modernizacje programowe w bardzo atrakcyjnych cenach".
Dobra, "ja zaczął, ja skończę" jak mawiał Kazmirz Pawlak. Cakewalk przyjedzie do mnie z UK. Koniec tematu.

...
Oo, to skoro masz takie możliwośći może jeszcze załatw, żeby usunęli lub zgodnie z prawdą zmodyfikowali następujący tekst: "Dla zarejestrowanych użytkowników produktów Cakewalk proponujemy następujące modernizacje programowe w bardzo atrakcyjnych cenach".