Kupić - w kraju czy za granicą?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
bruce_lee
Kontakt:
Re: Kupić - w kraju czy za granicą?

Post autor: bruce_lee » środa 13 paź 2004, 02:03

do tego stopnia ze whttp://www.musiccenter.pl/ mozna cały czas obserwowac gdzie znajduje siie twoja przesyłka.

i co - zawsze pewnie widzisz swoje zamowienie z info "u dystrybutora"
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » środa 13 paź 2004, 09:12

......ostatnio zamawiałem karte w audio factory przesyłka doszła w 24h

to dobry sklep....

...to fajnie bo mi po 7 dniach przyszedł mail ( od nich ),że karta będzie za ok.10 dni - nie trudno wyliczyć ,że to razem 2,5 tygodnia .Już mnie nic nie zdziwi w tym kraju .

Pozdro

...

No wlasnie, rzecz polega na tym, ze jak cos jest na stanie, to nie ma problemu. Jesli natomiast nie ma w magazynie, to jest tragedia.

I tu rodzi sie pytanie: czy to producent olewa polskich dystrybutorow i sklepy, czy dystrybutorzy i wlasciciele sklepow olewaja sprawe, bo chyba wymowka, ze cos stoi na cle juz jakis czas nie dziala

Hubi

Awatar użytkownika
thc-wwa

Post autor: thc-wwa » środa 13 paź 2004, 14:51

proponuję dj-sklep.pl ostatnio przywozili mi preamp najtaniej jak znalazłem w necie trwało to około tygodnia bo jak zwiedziłem sklepy w wawie to ceny mieli około 200 złotych więcej a żadko na pułce jest to co potrzeba w danym momenci i faktycznie termin realizacji 14 dni generanlie niech biją strzałe :P

Awatar użytkownika
tom76

Post autor: tom76 » środa 13 paź 2004, 16:25

Witam, kupowalem ostatnio w www.musiccenter.pl klawiature sterujaca. Mieli bald na stronie, ktory sugerowal ze cena jest o wiele nizsza niz w innych sklepach. Zamowilem klawiaturke w niedziele. W poniedzialek zadzwonil czlowiek, ktory poinformowal mnie o bledzie na stronie. Zaproponowal rabat, ja zaproponowalem mu wiekszy i w rezultacie kupilem sprzet za 850PLN, ktory kosztowal 940PLN. Dostalem paczke we wtorek. POLECAM

Awatar użytkownika
Ptyś

Post autor: Ptyś » czwartek 14 paź 2004, 10:05

Witam!

Jeszcze 3 grosze a propos MusicStore z Kolonii. 2 lata temu na wakacjach kupiłem u nich kartę muzyczną. Wczoraj wyjąłem ze skrzynki opasły 380 stronicowy kolorowy katalog. Przy okazji okazało się, że Polska zaaneksowała Monachium, ale przesyłka i tak dotarła .

Poczułem się jak europejczyk pełną gębą Ilość produktów i ceny są powalające. Polskim sklepom rośnie potężna konkurencja, oby wyciągnęły z tego właściwe wnioski.

Każdy kto by chciał otrzymać darmowo taki katalog może zadzwonić do polskiego pracownika - Adam Dominik Buczyński 0049-221-925791-708.

Pozdrawiam

Ptyś

solar

Post autor: solar » piątek 15 paź 2004, 11:30

no wlasnie,mnie denerwuje,ze w kazdym prawie polskim sklepie rzeczy naogol maja status: dostepne,a jak chcesz je rzeczywiscie kupic to okazuje sie,ze ich nie ma i musisz czekac miesiacami...chyba bede musial wlasnie z niemiec sprowadzic sobie synth Korga ms2000 bo u nas narazie lipa choc odwiedzilem/obdzwonilem naprawde sporo miejsc,najwczesniej w grudniu/styczniu moze byc...moze ktos poratuje jakims linkiem ktory mi umknal badz tez ma na sprzedaz tego akurat korga lub wie gdzie on lezy w jakims nie internetowym sklepie?chyba oszaleje prze niego

solar

Post autor: solar » czwartek 21 paź 2004, 16:04

czy ktos sprowadzal cos ze stanow???jak to wyglada?wspomniany musicstore w koloni(fakt,ze bardzo pro)niestety nie ma sprzetu ktorego szukam,musze chyba sprowadzic to zza wielkiej wody,ale nie mam zadnych doswiadczen w tego rodzaju zakupach,mam pytanie jaki sklep byscie poradzili(najlepiej kilka)???z gory dzieki za odpowiedz,zeswiruje chyba jak mi sie nie uda,pozdr

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » czwartek 21 paź 2004, 16:13

.....,zeswiruje chyba jak mi sie nie uda,pozdr...

Czy jest psychiatra na forum?

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » czwartek 21 paź 2004, 16:19

Czy jest psychiatra na forum?...

A w Audio factory nie ma ?

Hubi

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » czwartek 21 paź 2004, 16:21