Eurowizja 2004

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
DJOZD
Re: Eurowizja 2004

Post autor: DJOZD » niedziela 16 maja 2004, 10:25

Mimo ze Sistars pojechałyby na Eurowizję - nie wygrałyby tego. Przyczyna jest prosta. Ludzie głosujący pewnie nie zauwarzyliwy 98% elementów ktore sprawiają że gatunek ktory wykonuja jest tak potężny.

Apropo - slyszeliscie w glosach tych wykonawców jaki oni mieli stres? Prawie zaden nie spiewał czysto! Ochyda - nawet autotune by nie pomógł bo zaczołby szalec nie wiedząc gdzie przyporządkowac wartosci - takie byly odchylenia u niektórych.

3h

Post autor: 3h » niedziela 16 maja 2004, 10:55

powiem tak:

oglądałem, nie żałuję. było wesoło. disko rządzi. więcej sztuczności niż ustawa przewiduje.

Awatar użytkownika
XLR8

Post autor: XLR8 » niedziela 16 maja 2004, 12:21

też oglądałem, mój nr 1 - Szwecja, wspaniałe disco w dobrym stylu, kwintesencja piękna i harmonii - tylko refren jakby nieco na siłę.

Ukraina wygrała zasłużenie, ale chyba najbardziej cieszy mnie porażka piosenki tureckiej, która i tak zaszła za wysoko.

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » niedziela 16 maja 2004, 13:01

a'propos Eurowizji- ciągle słyszę, jak każdy wysłałby tam Sistars...a ja jestem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce, któremu ten zespół się nie podoba... a tym bardziej koszmarna piosenka 'więzienna', która stylem wokalu przypomina mi okres twórczości Natalii Kukulskiej, kiedy artystka ta chciała być murzynką za wszelką cenę... Każdy ma swoje gusty- od tego również jest i wymiana poglądów na forum- ostatnio w twórczości grupy Sistars widzę usilne soulowe "rwanie" wokalu oraz śmieszne ruchy a'la Beyonce Knowles- życzę powodzenia wszystkim młodym muzykom, którzy konsekwentnie realizują obraną przez siebie drogę- życzę im samych sukcesów... Jednak "wielkie joł" i Misissipi nad Wisłą mają w tej czaso-przestrzeni wymiar iście kabaretowy...

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » niedziela 16 maja 2004, 14:08

a moze wkoncu cos sie zmieni?:)

..i sie zmienilo;-)...na jeszcze gorzej...
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » niedziela 16 maja 2004, 16:47

...a moze wkoncu cos sie zmieni?:)

..i sie zmienilo;-)...na jeszcze gorzej...

...

Ja tylko zapytam co oni oceniają piosenke ,wykonanie , czy prezencje ?:)

Powiem krótko szkoda Sistars na taką g..... imreze .

Dobrze ze nie pojechały :)

pozdrawiam

PAWEŁ

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » niedziela 16 maja 2004, 17:27

...a'propos Eurowizji- ciągle słyszę, jak każdy wysłałby tam Sistars...a ja jestem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce, któremu ten zespół się nie podoba... a tym bardziej koszmarna piosenka 'więzienna', która stylem wokalu przypomina mi okres twórczości Natalii Kukulskiej, kiedy artystka ta chciała być murzynką

POPIERAm tak samo odbieram ten zespoł..... w ogole mnie nie rusza ich Smutna nudna tworczosc

Awatar użytkownika
kos

Post autor: kos » niedziela 16 maja 2004, 19:00

......a'propos Eurowizji- ciągle słyszę, jak każdy wysłałby tam Sistars...a ja jestem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce, któremu ten zespół się nie podoba... a tym bardziej koszmarna piosenka 'więzienna', która stylem wokalu przypomina mi okres twórczości Natalii Kukulskiej, kiedy artystka ta chciała być murzynką

POPIERAm tak samo odbieram ten zespoł..... w ogole mnie nie rusza ich Smutna nudna tworczosc ...

To marne imitowanie Murzynów.

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » niedziela 16 maja 2004, 19:55

.........a'propos Eurowizji- ciągle słyszę, jak każdy wysłałby tam Sistars...a ja jestem chyba ostatnim człowiekiem w Polsce, któremu ten zespół się nie podoba... a tym bardziej koszmarna piosenka 'więzienna', która stylem wokalu przypomina mi okres twórczości Natalii Kukulskiej, kiedy artystka ta chciała być murzynką

POPIERAm tak samo odbieram ten zespoł..... w ogole mnie nie rusza ich Smutna nudna tworczosc ...

To marne imitowanie Murzynów. ...

HA hA - Marne i żałosne są wasze wypowiedzi. Raz że wy nawet pewnie

nie potraficie dobrze nasladować białych to macie czelność obrażać kogoś kto rozwinoł swoje możliwosci do poziomu ktorego nie potraficie zrozumiec. Przykro mi tego sluchac.

Nie mam zamiaru na ten temat dyskutowac - oto moje zdanie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » niedziela 16 maja 2004, 20:30

jak rózne są gusta :) ::)

nikomu nie dogodzisz :)

ODPOWIEDZ