...http://www.sound.pl/firma/3777/235.htm...
Fakt dobry sklep, obsluga mila i na wszystkim mozna grac bez ograniczen.
B.C. Rich vs. Ibanez
- jasno_witz
Re: B.C. Rich vs. Ibanez
...dziwny to pomysł, by gitarę oceniac po jak to nazwałeś dizajnie. Wygląd, to chyba jednak ostatni element decydujący o wyborze instrumentu.
I nie chcę tu wyskakiwać z tekstem tylko fender, albo tylko gibson...
Weź po prostu wiosło, pograj, posłuchaj,a na końcu postaw i popatrz z daleka.
Mi osobiście nawet wisi jakiego koloru jest moja gitara, ważne, że gra, że stroi i co najważniejsze brzmi.
Pozdrawiam....
No fakt..z tym ze jak sie ma dostrep do owej gitarki jak czech do morza to wowczas sytuacja jest troche bardziej skaplikowana jak rady typu :'wez gitarke i pograj'-a co do designu-to wyraznie odroznilem jakosc dzwieku od wygladu-gitara jak kobieta-moze byc piekna na zewnatrza a pusta w srodku...
I nie chcę tu wyskakiwać z tekstem tylko fender, albo tylko gibson...
Weź po prostu wiosło, pograj, posłuchaj,a na końcu postaw i popatrz z daleka.
Mi osobiście nawet wisi jakiego koloru jest moja gitara, ważne, że gra, że stroi i co najważniejsze brzmi.
Pozdrawiam....
No fakt..z tym ze jak sie ma dostrep do owej gitarki jak czech do morza to wowczas sytuacja jest troche bardziej skaplikowana jak rady typu :'wez gitarke i pograj'-a co do designu-to wyraznie odroznilem jakosc dzwieku od wygladu-gitara jak kobieta-moze byc piekna na zewnatrza a pusta w srodku...
Jestem sobie czlowieczkiem, ktory czesto pyta lecz nie zawsze słyszy odpowiedzi.