...Witam wieczorna pora. Widze ze powazna dyskusja sie tutaj zrobila. Pytalem o taki Sound jaki ma Sweet Noise bo mi sie poprostu podoba. Pokarzcie mi plyte ktora w Polsce brzmi lepiej ma ciekawszy pomysl ? Napewno nie Kuki z Borysewiczem. Pawello ma jakis dziwny przepis na brzmienie, choc najwieksi go stosowali od Parkera zaczynajac chyba z dobrym skutkiem. Ciekawe jak to jest ze jak ktos w tym graju cos robi ciekawego to sie go jedzie. Uwazam ze wczesnieje ich plyty sa kiepskie ale zrobili swietna plytke i mi sie podoba innym nie musi. Metallica nagrala syf ale wszystkim sie podoba bo to Metallica. Tak samo Kukiz itd. Czy nawet Sound R.Martina w Sopocie. Piszecie ze to "kompletny niewypał realizatorski" a co w takim razie jest dobre? Powiedzcie bo moze ja nie wiem.Wtedy chetnie wszystkich przeprosze ze gadam pierdoly. Ja nie bronie SN bo mi to wisi, ale mam uszy i sluchajac czegokolwiek w radio, MTV itd itd to SN jest duzo lepszy za pomysl, kolor brzmienia itd itd. A tak wogole to jak to jest ze w Polsce wszystko brzmi do tyłka skoro mamy swietnych realizatorow na forum? Moze sie unioslem wiec przpraszam wszystkich ktorych tutj nieslusznie traktuje, ale denerwuje mnie to narzekanie na wszystkich i wszystko. Oni zrobili cos fajnego sami czy nie sami, bez roznicy, ale mi sie to bardziej podoba niz cokolwiek innego w tym kraju. Moze panowie z SN sa "be" itd ja ich nie znam i moze bym ich nie polubil, ale zrobili cos czego inni w tym kraju nie pokazli ( moze jeszcze ) Dziekuje i przpraszam ze dlugo.
Polecam plytke dzis kupilem TOŁHAJE - " A W NIEDZIELA RANO"
http://www.tolhaje.pl
PS. Pawello nie mow o kims zle bo dla Ciebie Jimi tez pewnie jest "be" ale ile zrobil

Bez urazy.
...
Pokazac cos lepszego?zrobili cos czego nikt w Polsce nie zrobil?...cos czuje ze Ty siedzisz w klimatach mocno osadzonych w tzw nu-metal-i jarasz sie na widok maski slipknota tudziez owlosionej kalty Davisa...ale wracajac do watku-cos czego nikt w Polsce nie zrobil powiadasz,dla mnie to nastepujace bandy zrobily cos co nikt nie zrobil w Polsce i na swiecie(polskie):
-ostatnia plyta MISTERII -Univers Funeral
-Vesania -firefrost arcanuM
-DominiuM-psycho path fever
-StrommoussHeld-behind the curtain......nie wspominajac o Elysium czy Cronics..i innych o ktorych istnieniu nie masz zielonego pojecia-.ale skad Ty to mozesz wiedziec iz obok SN w Polsce sa inne zespoly ktore bija SN pod kadym wzgedem-skoro to nie leci w radio tudziez w M(shi)Tv-jesli chcesz wyglaszac prozy typu '.. zrobili cos czego inni w tym kraju nie pokazli ..' to uprzednio przemysl to dwa razy bo a noz ktos to przeczyta i sie wzburzy...poza tym SN sa wtorni jak placki ziemniaczane-image ala Slipknot-wokal ala Maryla Rodowicz z grypą i texty typu Walesa and solidarnosc(szczegolnie na zywo- pseudo texty 'otuchy' Glacy)--jak to sie mawia-sa gusta i gusteczeniątka.
Mnie ogolnie pyka SN-staram sie nie wnikac w czyjes gusta-podoba Ci sie-spoko-baw sie dobrze ,tylko czlowieku oszczedz textow typu:''..zrobili cos czego inni w tym kraju nie pokazali..' wowczas trzeba interweniowac.
-=Afe Marian=-
Jestem sobie czlowieczkiem, ktory czesto pyta lecz nie zawsze słyszy odpowiedzi.