Przecież to obecnie jest normalna procedura, akceptowana na całym bożym świecie.
Trzeba być chyba naprawdę dziś nie lada palantem aby zamiast zasięgnąć wiedzy u źródła (gdzie zwykle podane są adresy, telefony, fax, e-maile, a nierzadko nawet GG i Skype) wyżalać się wpierw na jakimkolwiek forum....
Preceli,
napisz proszę, dlaczego 98% Twoich postów zawiera treści obrażające innych użytkowników tego forum? Cały czas dziwię się redakcji forum EiS, że toleruje Twoje prostackie, nasaczone jadem odpowiedzi, z których bardzo rzadko wynika coś konstruktywnego. Z czym Ty chłopie masz problem? Może zmień tabletki?
ps. I
nie wiem, na jakim Ty Bożym świecie żyjesz? Ja pracuję w handlu od 1991 roku i o takich "procedurach" nie słyszałem. A, uwierz mi, wiem co piszę...
ps. II do autora:
Dlatego ja kupuję sprzęt wyłącznie nowy, z gwarancja i to za ok. 50% wartości w USA i GB. Do KAŻDEJ przesyłki dołączają mi fanta. To koszulkę, to kartę PCI z 4 portami FW. Wszystko zapakowane, aż miło. To jest standard Panie Preceli. Ostatnio nabyłem Cubase 5 za niecałe 1500zł. Oczywiscie pełna wersję, nie EDU. Dostałem oczywiście gratisy, o które nie zabiegałem. Czekałem 14 dni. Myślę, że było warto?! 1000zł. w kieszeni na kompresor i EQ PSP jest!? Nie ma co się prosić naszych sprzedawców, nie robią łaski, dziś mamy wolny rynek, Internet i karty kredytowe. Za swojego nowego TC VoiceWorksPlus dałem rok temu niecałe 1800 zł. nawet gdyby padł to miałbym u nich prawie drugiego gratis! Oczywiście sprzęt na pełnej gwarancji! Polecam NovaMusic! Super ceny i doskonała obsługa! Sprzedają również na portalau aukcyjnym.
pozdrawiam
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|