Wesołych Świąt panie i panowie

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
cool
Re: Wesołych Świąt panie i panowie

Post autor: cool » środa 23 gru 2009, 23:41

...
...
...
...
...
Wesołych Świąt ...

Jakie to banalne....

To nie jest banalne kolego....To tradycja, to nasza kultura, to jest piękne. Nie można sprowadzać tradycji do banału. ...

Tradycja nie na wszystkich dziła jednakowo, więc pozwól, że zachowam swoją odrębność.

Banalne jest powiedzenie Wesołych Świąt, bo tak naprawdę co to oznacza, że mamy się cieszyć na siłe?

Następnym razem może wysilisz się bardziej i przynajmniej życzenia będą "ciut oryginalniejsze"

...

Banalnym jest pojawienie się na forum i zaraz w pierwszym poście siać żółć, w tak banalbym temacie jak życzenia świąteczne, których sam zresztą nie przedstawiłeś a wypominasz to innym.

Popieram. Zdecydowanie popieram i dzięki kolego.

Możesz zachować swoją odrębność Mikołaju Św. jeśli tylko będziesz chciał, czego z całego serca życzę i Tobie i reszcie Użytkowników

Trafne i dyskretne.

........................................................................................................

Następnym razem może wysilisz się bardziej i przynajmniej życzenia będą "ciut oryginalniejsze"

DO MIKOŁAJA -

Nieraz zastanawia mnie ilość postów niektórych nowych forumowiczów. Mam wrażenie, że Tobie Mikołąju chodzi bardziej o słupek obok nicku.

Na nic sę nie wysilam w przeciwieństwie do Ciebie. Zaimponuj wiedzą i obyś tak rozdawał fachowe rady innym kolegom, jak usiłujesz ironicznie dopominać się o bardziej oryginalne życzenia z mojej strony.

Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

maniekpycek

Post autor: maniekpycek » czwartek 24 gru 2009, 01:36

Nie zgadzam się się z Mikołajem ŚW.Dlaczego banalne? I co z tego ,że co rok powtarza się ten sam temat.W końcu jest to wyjątkowy czas Ludzie życzą sobie wszystkiego dobrego w sklepie na ulicy.Nie uważam żeby umieszczenie tego tematu na EIS było banalne.Nie rozumie ludzi którzy nawet w Święta nie potrafią przestać być zgryżliwi

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » czwartek 24 gru 2009, 06:17

NARODZIE SPOKOJNIE!

Zawsze świeżych i innowacyjnych pomysłów, udanej współpracy, satysfakcji i duuużo pieniążków z branżowomuzycznej pracy życzy

mr. PsySutRa
Stay Psychedelic People!

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » czwartek 24 gru 2009, 08:21

Wychwalajcie Go na swoich instrumentach oraz podziękujcie w te święta za to co juz macie, a On napewno pobłogosławi kolejnym nabytkiem. 

Tego Wam życze.

Awatar użytkownika
morpheus70

Post autor: morpheus70 » czwartek 24 gru 2009, 10:02

Życzę Wam, by Wasza praca przynosiła innym wiele radości, a wam mnóstwa satysfakcji i gratyfikacji! ;)

Spokojnych, radosnych i sytych Świąt!

morpheus

Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » czwartek 24 gru 2009, 10:31

Każdy z Was sam najlepiej wie, czego sobie życzy.

I ja Wam tego właśnie życzę - żeby Wasze marzenia i plany się spełniały. No i jeszcze zdrowia.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 24 gru 2009, 10:38

...
Każdy z Was sam najlepiej wie, czego sobie życzy.

I ja Wam tego właśnie życzę - żeby Wasze marzenia i plany się spełniały. No i jeszcze zdrowia....

Oprócz powyższych życzę Wam jeszcze apetytu, procentów i dobrego wypoczynku, żeby nowo nabraną siłą stworzyć jeszcze więcej dobrych żeczy w naszych "branżach"!

Awatar użytkownika
Markus

Post autor: Markus » czwartek 24 gru 2009, 13:13

...
Temat pojawiał się wiele razy, proszę zajrzeć do wyszukiwarki!

Wesołych Świąt ;)
...

Laughing

No tak, ale w tej sprawie jeszcze nie wszystko zostało powiedziane!!! Wink.

Jeszcze raz - Wiele radości, zdrowia, spełnienia marzeń i samej obfitości...

maniekpycek

Post autor: maniekpycek » piątek 25 gru 2009, 03:24

widzę ,że ton zszedł w końcu na tor Świąteczny.Pozwole sobie jako mlodszy i początkujący złożyć Wam najlepsze życzenia.Żeby ten Nowy Rok przyniósł Wam jeszcze więcej weny twórczej i troszkę zrozumienia dla poczotkujących.Pozdrowienia szczególne dla MIDISHINER Łukasza.

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » piątek 25 gru 2009, 22:19

...

widzę ,że ton zszedł w końcu na tor Świąteczny.Pozwole sobie jako mlodszy i początkujący złożyć Wam najlepsze życzenia.Żeby ten Nowy Rok przyniósł Wam jeszcze więcej weny twórczej i troszkę zrozumienia dla poczotkujących.Pozdrowienia szczególne dla MIDISHINER Łukasza....

\\

Wow, a to się miło mi zrobiło :)

Dziękuję i pozdrawiam również :)

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ