...
...
...
...
...
Wesołych Świąt ...
Jakie to banalne....
To nie jest banalne kolego....To tradycja, to nasza kultura, to jest piękne. Nie można sprowadzać tradycji do banału. ...
Tradycja nie na wszystkich dziła jednakowo, więc pozwól, że zachowam swoją odrębność.
Banalne jest powiedzenie Wesołych Świąt, bo tak naprawdę co to oznacza, że mamy się cieszyć na siłe?
Następnym razem może wysilisz się bardziej i przynajmniej życzenia będą "ciut oryginalniejsze"
...
Banalnym jest pojawienie się na forum i zaraz w pierwszym poście siać żółć, w tak banalbym temacie jak życzenia świąteczne, których sam zresztą nie przedstawiłeś a wypominasz to innym.
Popieram. Zdecydowanie popieram i dzięki kolego.
Trafne i dyskretne. ........................................................................................................
Możesz zachować swoją odrębność Mikołaju Św. jeśli tylko będziesz chciał, czego z całego serca życzę i Tobie i reszcie Użytkowników
Następnym razem może wysilisz się bardziej i przynajmniej życzenia będą "ciut oryginalniejsze"
DO MIKOŁAJA -
Nieraz zastanawia mnie ilość postów niektórych nowych forumowiczów. Mam wrażenie, że Tobie Mikołąju chodzi bardziej o słupek obok nicku.
Na nic sę nie wysilam w przeciwieństwie do Ciebie. Zaimponuj wiedzą i obyś tak rozdawał fachowe rady innym kolegom, jak usiłujesz ironicznie dopominać się o bardziej oryginalne życzenia z mojej strony.