Pomyślnego Nowego Roku 2009
Więcej pomysłów i czasu na ich realizacje.
[addsig]
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Re: Pomyślnego Nowego Roku 2009
A ja życzę wszystkim w branży i wszystkim odbiorcom, aby w końcu zmieniły się trendy światowe i doszła do szerszego głosu muzyka wartościowa a nie ten obecny plastik... Co wzbogaci słuchaczy a i nas zmotywuje do tego by być lepszymi i wkładać duszę w to co robimy:) A ja lecę na imprezkę

Serdeczne ryczenia od metalowego wokalisty!
Wasze zdrowie, drodzy koledzy!!!

Wasze zdrowie, drodzy koledzy!!!
...moje drugie imię - oldschool...
Happy new year !!!
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
...Happy new year !!!...
Szczesliwego!
Szczesliwego!
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Najlepszego !!!...
Oby był lepszy niż poprzedni i oby zrealizowały się wszystkie plany ;)
Oby był lepszy niż poprzedni i oby zrealizowały się wszystkie plany ;)
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
Po imprezie, słuchając muzyki w stanie posylwestrowym %), czuję (jak zwykle) że warto to robić, bo dla nas może to być tylko praca albo pasja, a dla innych ludzi jest to przekaźnik emocji, nałóg z którego nie chce się leczyć, bo i nie szkodzi:) Życzę wszystkim pozostania nałogowcami całe życie - ale chodzi tylko o dobrą muzykę;-) A ja idę spać i nie patrzę co jutro;) Bo wieczorem próbę mam, jak ja dojdę nie wiem;-) hehe! Też część zawodu:)
- midishiner