... chciałbym móc siedzieć na Pro Tools, to i znalazłem temat że jak ktoś ma siedzieć na Windowsie i na Pro Tools to niech da sobie spokój, że tylko MAC
Jak znalazles taki temat, to go szybko zgub. Sie nie znaja....
Fakt, to jakaś paranoja była.
Audiophile 2496 vs Audiophile 192 vs Delta 1010LT
Re: Audiophile 2496 vs Audiophile 192 vs Delta 1010LT
Symetryczne zlacza nie moga powodowac petli mas?...
Symetryczne złącza w przeciwieństwie do niesymetrycznych umożliwiają odcięcie masy a przez to likwidację pętli.
Symetryczne złącza w przeciwieństwie do niesymetrycznych umożliwiają odcięcie masy a przez to likwidację pętli.
Mam 1010LT zamontowaną w jednym z komputerów. (Pracuję na Abletonie co prawda). I moim skromnym zdaniem LAIKA-praktyka to o ile ta karta nadaje się do zgrywania śladów to współpraca z vst się wali powyżej 2 wtyczek się chaczy (wysoka latncja). Nie mam tych problemów z inną kartą. Nie wiem jak jest pod Pro Tools, także nie miałem do czynienia z pozostałymi wymienionymi kartami.
Doomy
Doomy
No widzę że temat ruszył.
Panowie, krótka piłka bo zaraz każdy powie coś od siebie i ucieknie ;) Tak jak napisałem na początku pracować chce z Kubusiem, Sonarem, Pro Tools - z ciekawosci ?
Co do Mbox 2 - myslalem nad tym, ale czy ja w pelni to urzadzenie wykorzystam ? Wydaje mi sie ze nie, teoretycznie z podpiec z zewnatrz wykorzystac chce tylko klawiature MIDI - i to za jakis czas.
Co do we/wy w Delta 1010, napisalem w 1 poscie ze podlaczyc bym chcial 2 odtwarzacze cd, mixer - caly sprzet do nagrywania - aleeeee nic sie nie stanie jak tej mozliwosci miec nie bede, bo zawsze dzwiek z tego sprzetu moge zgrac przez sb live.
Czyli szukam, karty ktore spokojnie superowo smigac bedzie w Cubusiu, Sonarze i Pro Tools ?
Panowie, krótka piłka bo zaraz każdy powie coś od siebie i ucieknie ;) Tak jak napisałem na początku pracować chce z Kubusiem, Sonarem, Pro Tools - z ciekawosci ?
Co do Mbox 2 - myslalem nad tym, ale czy ja w pelni to urzadzenie wykorzystam ? Wydaje mi sie ze nie, teoretycznie z podpiec z zewnatrz wykorzystac chce tylko klawiature MIDI - i to za jakis czas.
Co do we/wy w Delta 1010, napisalem w 1 poscie ze podlaczyc bym chcial 2 odtwarzacze cd, mixer - caly sprzet do nagrywania - aleeeee nic sie nie stanie jak tej mozliwosci miec nie bede, bo zawsze dzwiek z tego sprzetu moge zgrac przez sb live.
Czyli szukam, karty ktore spokojnie superowo smigac bedzie w Cubusiu, Sonarze i Pro Tools ?
Mam tez okazje kupic Delte 44 za 400 zł, co sadzicie ?
...Mam tez okazje kupic Delte 44 za 400 zł, co sadzicie ?...
1. sadze ze mbox 2 mini to lepsze rozwiazanie niz delta 44 (starsza konstrukcja?)
2. 400 zł + koszt protoolsa m-powerde to wiecej niz samo mbox2 mini.
3. chce kupowac soft legalnie taniej wyjdzie mbox2, chcesz jechac na piratach, taniej wyjdzie maudio.
4. czego mozesz niewykorzsytac w mbox2 ? skoro tam i tak prawie nic nie ma... tam jest midi, 1 wejscie mic/line, drugie wejscie line, wyjcie main i slchawkowe... spokojnie podepniesz do tego mikser, a do miksera odtwarzacze cd, co innego mbox2 pro, to juz wiecej wejsc, ale i wyzsza cena
[addsig]
1. sadze ze mbox 2 mini to lepsze rozwiazanie niz delta 44 (starsza konstrukcja?)
2. 400 zł + koszt protoolsa m-powerde to wiecej niz samo mbox2 mini.
3. chce kupowac soft legalnie taniej wyjdzie mbox2, chcesz jechac na piratach, taniej wyjdzie maudio.
4. czego mozesz niewykorzsytac w mbox2 ? skoro tam i tak prawie nic nie ma... tam jest midi, 1 wejscie mic/line, drugie wejscie line, wyjcie main i slchawkowe... spokojnie podepniesz do tego mikser, a do miksera odtwarzacze cd, co innego mbox2 pro, to juz wiecej wejsc, ale i wyzsza cena
[addsig]
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Witam
Ja chciałbym polecic młodemu adeptowi realizacji
Presonusa w zestawie z Cubase LE
Wysoka jakosc preampów do domu idealny
Presonus tutaj
Ja chciałbym polecic młodemu adeptowi realizacji
Presonusa w zestawie z Cubase LE
Wysoka jakosc preampów do domu idealny
Presonus tutaj