Dlaczego Mac jest droższy od PC
- heathenichaer
najgorsze jest to że tak jak sobie odpuszczałem maca chociażby ze względów właśnie ceny to teraz już można dostać nowego za 3000zł i trochę kusi...

Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
Re: Dlaczego Mac jest droższy od PC
Sam to wczoraj tłumaczyłem kumplowi i doszedłem do wniosku że maca traktuje jak urządzenie domowe, włączam i działa, nie bawie sie w żadne adware spayware itd.
ależ na MAC też są wirusy, spy/adware i cała masa innego śmiecia. Może odrobinę mniej niż na PC, ale oczywiście są.
[addsig]
ależ na MAC też są wirusy, spy/adware i cała masa innego śmiecia. Może odrobinę mniej niż na PC, ale oczywiście są.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...Sam to wczoraj tłumaczyłem kumplowi i doszedłem do wniosku że maca traktuje jak urządzenie domowe, włączam i działa, nie bawie sie w żadne adware spayware itd.
...
Kolego szkudlik ... moglbys zapodac jakies namiary na soft antywirusowy itp. pod Maci ? Moze jestem po tylach i wyszlo cos z Nortona, Nod'a badz Kasperskiego ?
...
Kolego szkudlik ... moglbys zapodac jakies namiary na soft antywirusowy itp. pod Maci ? Moze jestem po tylach i wyszlo cos z Nortona, Nod'a badz Kasperskiego ?

Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Przykro, ze cos zlapales
Norton powinien byc OK. Latwo znalezc, ale prosze:
Norton antivirus

Przykro, ze cos zlapales

Norton powinien byc OK. Latwo znalezc, ale prosze:
Norton antivirus
O taką całkiem sporą odrobinę mniej
... Ale to tylko dlatego, że jest to platforma stosunkowo mało popularna, podobnie jak Linux. Im będą bardziej popularne, tym będzie więcej śmiecia...
O taką całkiem sporą odrobinę mniej

... Ale to tylko dlatego, że jest to platforma stosunkowo mało popularna, podobnie jak Linux. Im będą bardziej popularne, tym będzie więcej śmiecia...
... Ale to tylko dlatego, że jest to platforma stosunkowo mało popularna, podobnie jak Linux. Im będą bardziej popularne, tym będzie więcej śmiecia......
Dokładnie. I nie jest to wina systemu.
...
... Ale to tylko dlatego, że jest to platforma stosunkowo mało popularna, podobnie jak Linux. Im będą bardziej popularne, tym będzie więcej śmiecia......
Dokładnie. I nie jest to wina systemu. ...
Ja serio Panowie nie kumam o co Wam chodzi... może o spam co na skrzynki przychodzi ?
A tak poważnie, od jakiegoś roku śmigam na MAC Pro, internet to tylko Safari, brak jakiegokolwiek oprogramowania antywir, antyspam i zapór ogniowych ...
Bezproblemowa praca 24/ dobę, projekty obciążone niemiłosiernie... zero zwisów blue screenów, system po uruchomieniu wstaje w kilka sekund ...
Dokładnie. I nie jest to wina systemu. ...
Ja serio Panowie nie kumam o co Wam chodzi... może o spam co na skrzynki przychodzi ?

A tak poważnie, od jakiegoś roku śmigam na MAC Pro, internet to tylko Safari, brak jakiegokolwiek oprogramowania antywir, antyspam i zapór ogniowych ...
Bezproblemowa praca 24/ dobę, projekty obciążone niemiłosiernie... zero zwisów blue screenów, system po uruchomieniu wstaje w kilka sekund ...
w tej chwilli na allegro koles spzredaje uzywane MACi PRO
a dokladnie MacPro 2xQUAD Core Xeon 2.8 Mac Pro F VAT 8 rdzeni
narazie licytacja stanela na 5100 :>
ale gdyby wyczaic za np 6000 + logic, to za 8000 zł mamy full wypasik :D
[addsig]
[addsig]
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
...w tej chwilli na allegro koles spzredaje uzywane MACi PRO
...
Zapomnij, ze taki sprzęcior poleci w tej cenie - no chyba że "z wętki " to mają chłopcy ... na ebay idą po większej cenie takie pakiety...
[addsig]
...
Zapomnij, ze taki sprzęcior poleci w tej cenie - no chyba że "z wętki " to mają chłopcy ... na ebay idą po większej cenie takie pakiety...
[addsig]
...
Za 8 tys jest kup teraz, z faktura, wiec chyba nie z jumy.
Niezla cena.
...
Za 8 tys jest kup teraz, z faktura, wiec chyba nie z jumy.
Niezla cena.