M-box 2 Mini - spełni moje oczekiwania?
wszystko masz na stronie producenta.......ale szczerze do pc to sobie daruj......
Re: M-box 2 Mini - spełni moje oczekiwania?
...wszystko masz na stronie producenta.......ale szczerze do pc to sobie daruj.........
No a co ze mna????
Jest sens kupowac to do nauki czy nie???
No a co ze mna????
No a co ze mna????
IMO MBox mini to w Twoim (do nauki, ale moze i nie tylko) przypadku duzo lepsze rozwiazanie niz np. jakas uzywana karta m-audio i PT-Mpowered. Cene jest taka, ze cos jest za darmo
- albo sprzet, albo oprogramowanie. Ten mbox jest maly i pelni w sumie funkcje klucza sprzetowego do Pro-Toolsa. Z kolei PT LE jest w pelni funkcjonalnym programem, z szybkim komputerem daje wiecej mozliwosci i ma w rezultacie wieksza moc niz tanie rozwiazania sprzetowe (np jedna karta HD) z takim samym komputerem - smutne, ale prawdziwe. Poniewaz szybkie komputery robia sie coraz tansze (albo tanie coraz szybsze), to roznice miedzy wersjami LE i HD powoli sie zacieraja i dotycza paru funkcji oraz paru wtyczek - IMO da sie przezyc.
IMO MBox mini to w Twoim (do nauki, ale moze i nie tylko) przypadku duzo lepsze rozwiazanie niz np. jakas uzywana karta m-audio i PT-Mpowered. Cene jest taka, ze cos jest za darmo

...No a co ze mna????
- albo sprzet, albo oprogramowanie. Ten mbox jest maly i pelni w sumie funkcje klucza sprzetowego do Pro-Toolsa. Z kolei PT LE jest w pelni funkcjonalnym programem, z szybkim komputerem daje wiecej mozliwosci i ma w rezultacie wieksza moc niz tanie rozwiazania sprzetowe (np jedna karta HD) z takim samym komputerem - smutne, ale prawdziwe. Poniewaz szybkie komputery robia sie coraz tansze (albo tanie coraz szybsze), to roznice miedzy wersjami LE i HD powoli sie zacieraja i dotycza paru funkcji oraz paru wtyczek - IMO da sie przezyc....
Mersi
Chyba skusze sie na takie rozwiazanie.
Moj sprzet poniniet to pociagnac.
Mam WT192X, PIV 3 Ghz 1giga ramu wiec kupie sobie tego Mbox'a i bede sie edukowal
Jeszce raz dzieki za wsparcie

Mersi

Moj sprzet poniniet to pociagnac.
Mam WT192X, PIV 3 Ghz 1giga ramu wiec kupie sobie tego Mbox'a i bede sie edukowal

Jeszce raz dzieki za wsparcie

Warto dodac, ze chociaz wiekszosc dolaczanego softu jest tylko na PT, to Melodyne, Ableton czy Reason (okrojone, ale zawsze) to rewire, wiec beda dzialac i z kubusiem.
Warto dodac, ze chociaz wiekszosc dolaczanego softu jest tylko na PT, to Melodyne, Ableton czy Reason (okrojone, ale zawsze) to rewire, wiec beda dzialac i z kubusiem.
- Miłaszewski
Ja mialem ogromny problem z Mboxem Mini. Pisk pojawiajacy sie po podlaczeniu urzadzenia do czegokolwiek co mialo osobne zasilanie. Ten sam problem wystepowal w MBoxach Mini moich znajomych. Pozbylem sie tego interface'u i kupilem inny: M-Audio Transit nie ma tego problemu, a przy tym jest duzo mniejszy - miesci sie nawet w kieszeni spodni.
[addsig]
[addsig]
...Ja mialem ogromny problem z Mboxem Mini. Pisk pojawiajacy sie po podlaczeniu urzadzenia do czegokolwiek co mialo osobne zasilanie. Ten sam problem wystepowal w MBoxach Mini moich znajomych. Pozbylem sie tego interface'u i kupilem inny: M-Audio Transit nie ma tego problemu, a przy tym jest duzo mniejszy - miesci sie nawet w kieszeni spodni.
...
No dobrze. A czy ten interfejs ( M-Audio Transit) jest rowniez wyposazony
w takie samo oprogramowanie co Mbox Mini?
Szukalem w necie ale jakos nie znalazlem wyszczegolnionego oprogramowania jakie jest dostarczane z M-Audio Transit.
Czyli : Jakie programy dodaja do M-Audio Transit???
Bo co dodaja do Mbox'a Mini to juz wiem.
...
No dobrze. A czy ten interfejs ( M-Audio Transit) jest rowniez wyposazony
w takie samo oprogramowanie co Mbox Mini?
Szukalem w necie ale jakos nie znalazlem wyszczegolnionego oprogramowania jakie jest dostarczane z M-Audio Transit.
Czyli : Jakie programy dodaja do M-Audio Transit???
Bo co dodaja do Mbox'a Mini to juz wiem.