Virus TI & Depeche Mode

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Bomber
Re: Virus TI & Depeche Mode

Post autor: Bomber » czwartek 02 lis 2006, 19:49

......I ja mam pytanie odnośnie virusa. Sciagnąłem demo vsti virus powercore, wszystko jest ok ale w zaden sposób nie moge z niego wydobyć dzwięku. Probowalem uruchamiac go pod kubusiem i acidem i nic. Dodam też ze na panelu swieci sie komunikacik "plug-i disabled", wie ktoś jak sobie z tym poradzić?...
Czy widzisz jak nazywa sie ten Virus ... : VIRUS POWERCORE .. oznacza to ze aby goodpalic musisz miec karte DSP TC POWERCORE

jednak mowiac szcerze ten virus nie wiele ma wspolnego z Virusem TI ,,chyba tylko nazwe ...
bo to jest klon virus B

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » czwartek 02 lis 2006, 20:16

jednak mowiac szcerze ten virus nie wiele ma wspolnego z Virusem TI ,,chyba tylko nazwe ...
bo to jest klon virus B...
To nie jest klon. To jest ten sam kod, TC korzysta z faktu, że PowerCore bazuje na tych samych procesorach sygnałowych co sprzętowy virus. Identyczny kod gwarantuje identyczne brzmienie, ale oczywiście brak obudowy i gałek powoduje, że rozwiązanie jest mniej atrakcyjne ...

Data

Post autor: Data » piątek 03 lis 2006, 08:53

...Tak trochę a propos:

Depeche Mode w studio
...

Rany boskie..a kto to tłumaczył ? Na pewno nie człowiek tylko jakis translator. Najbardziej podobało mi się to "pojedliśmy wtedy wiele decyzji" Ciekawe czy chociaż smaczne byłe te decyzje ;)

ODPOWIEDZ