......I ja mam pytanie odnośnie virusa. Sciagnąłem demo vsti virus powercore, wszystko jest ok ale w zaden sposób nie moge z niego wydobyć dzwięku. Probowalem uruchamiac go pod kubusiem i acidem i nic. Dodam też ze na panelu swieci sie komunikacik "plug-i disabled", wie ktoś jak sobie z tym poradzić?...
Czy widzisz jak nazywa sie ten Virus ... : VIRUS POWERCORE .. oznacza to ze aby goodpalic musisz miec karte DSP TC POWERCORE
jednak mowiac szcerze ten virus nie wiele ma wspolnego z Virusem TI ,,chyba tylko nazwe ...
bo to jest klon virus B
Virus TI & Depeche Mode
Re: Virus TI & Depeche Mode
jednak mowiac szcerze ten virus nie wiele ma wspolnego z Virusem TI ,,chyba tylko nazwe ...
bo to jest klon virus B...
To nie jest klon. To jest ten sam kod, TC korzysta z faktu, że PowerCore bazuje na tych samych procesorach sygnałowych co sprzętowy virus. Identyczny kod gwarantuje identyczne brzmienie, ale oczywiście brak obudowy i gałek powoduje, że rozwiązanie jest mniej atrakcyjne ...
bo to jest klon virus B...
To nie jest klon. To jest ten sam kod, TC korzysta z faktu, że PowerCore bazuje na tych samych procesorach sygnałowych co sprzętowy virus. Identyczny kod gwarantuje identyczne brzmienie, ale oczywiście brak obudowy i gałek powoduje, że rozwiązanie jest mniej atrakcyjne ...
Re: Virus TI & Depeche Mode
...Tak trochę a propos:
Depeche Mode w studio
...
Rany boskie..a kto to tłumaczył ? Na pewno nie człowiek tylko jakis translator. Najbardziej podobało mi się to "pojedliśmy wtedy wiele decyzji" Ciekawe czy chociaż smaczne byłe te decyzje ;)
Depeche Mode w studio
...
Rany boskie..a kto to tłumaczył ? Na pewno nie człowiek tylko jakis translator. Najbardziej podobało mi się to "pojedliśmy wtedy wiele decyzji" Ciekawe czy chociaż smaczne byłe te decyzje ;)