Targi Music Media 2006
do ktorej godziny w sobote beda owe Targi - bede w Nowym Saczu i myslaem zeby wpasc
Re: Targi Music Media 2006
...a ja sie wybiore zabierajac znajomego muzyka z usa przy okazji, niech widzi :) a z drugiej strony to w tej chwili jedyna branzowa impreza tego typu w PL, wrecz trzeba zajrzec, rzeklbym...od wroclawskich intermedii porzez bodajze raz (srednio udane) na torwarze nic w tej dziedzinie sie serio nie dzialo za bardzo, tak jakby nie bylo w kraju realizatorow, producentow czy muzykow...
Wiec kupa, kupa mosci panowie :)
pozdrawiam
Wiec kupa, kupa mosci panowie :)
pozdrawiam
www.osa-project.com
Krótkie pytanko:
- na kogo możemy liczyć w tym roku?
...
Na mnie z pewnoscia! A bedzie mozna liczyc na wspolna kawe z Redakcja?
Juz sie ciesze na ponowne spotkanie...
[addsig]
- na kogo możemy liczyć w tym roku?

...
Na mnie z pewnoscia! A bedzie mozna liczyc na wspolna kawe z Redakcja?

Juz sie ciesze na ponowne spotkanie...
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
Z wielką przyjemnościa pojawiłbym się na tych Targach, ale z jeszcze większą przyjemnością pojawię się w tym terminie na swoim ślubie :D
no więc chyba wydaje się jasne, że wybór mój jest prosty i usprawiedliwiony :D
Pozdrawiam wszystkich wybierających się tego dnia do Krakowa.
no więc chyba wydaje się jasne, że wybór mój jest prosty i usprawiedliwiony :D
Pozdrawiam wszystkich wybierających się tego dnia do Krakowa.
www.surogat.pl
Przecież targi są 3 dni, ślub poczeka. A wy z Warszawy możecie się przejechać w inne miejsce, nie jesteście pępkiem świata:-)
Ja chciałbym przyjechać, szczególnie na koncert Krzysztofa Misiaka w czwartek.
Ja chciałbym przyjechać, szczególnie na koncert Krzysztofa Misiaka w czwartek.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
Ja-cek - duzo radosci z zmiany stanu skupienia :)
Dzięki :)
Targi 3 dni, ale o ile sam ślub to 20 minut, to przeciez potem trzeba to uczcić, raz w życiu to się zdarza, więc idziemy w góry, a kto da radę to idzie z nami :)
Targi 3 dni, ale o ile sam ślub to 20 minut, to przeciez potem trzeba to uczcić, raz w życiu to się zdarza, więc idziemy w góry, a kto da radę to idzie z nami :)
www.surogat.pl
... bedzie mozna liczyc na wspolna kawe z Redakcja?
...
Jasna sprawa. Pytałem kto będzie, bo nie wiem ile kilo mam jej kupić
Ja-cek, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
.
Trochę szkoda, lecz w przyszłym roku też będą Targi a jeszcze milej nam będzie Cię gościć wraz z małżonką
[addsig]

Ja-cek, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Trochę szkoda, lecz w przyszłym roku też będą Targi a jeszcze milej nam będzie Cię gościć wraz z małżonką

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Przyjedziemy w sobote z moja Pania - poznaliscie ja Redakcjo w zeszlym roku jako Muze hihihih... Od kawy sie nie wymigacie ale dla nas wystarczy po kubku i bedzie git hahaha
Szczerze nie moge dozekac sie spotkania - zawsze to milo pogawedzic w kulturnym towarzystwie...
P.S. Ja-cek dolaczam sie do zyczen!
[addsig]

Przyjedziemy w sobote z moja Pania - poznaliscie ja Redakcjo w zeszlym roku jako Muze hihihih... Od kawy sie nie wymigacie ale dla nas wystarczy po kubku i bedzie git hahaha

P.S. Ja-cek dolaczam sie do zyczen!
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
może kiedyś targi będą w kilku miastach organizowane (w sensie to samo, ale kilka razy, w odstępach np tydzień). fajnie by było podzielić to jakoś na rejony, przynajmniej na 4, np: Warszawa, Kraków, Poznań i ... Szczecin :D
istnieje możliwość zgrania jakoś w audio prelekcji targowych? (może obecni skręcą jakiegoś podziemnego wideosa? :D) chętnie bym tam był, ale nie da rady...
istnieje możliwość zgrania jakoś w audio prelekcji targowych? (może obecni skręcą jakiegoś podziemnego wideosa? :D) chętnie bym tam był, ale nie da rady...