Joemeek JM 47 czy Studio Project B1

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Paweł
Re: Joemeek JM 47 czy Studio Project B1

Post autor: Paweł » poniedziałek 09 sty 2006, 21:42

Jako żart?

Tu masz troche taniej.

BRAF1

Post autor: BRAF1 » poniedziałek 09 sty 2006, 21:43

.........Możesz rozwinąc? Mialeś do czynienia z obydwoma?...

Oczywiście. Joemeek bardziej odpowiada mi brzmieniowo. Jest bardziej uniwersalny i bardziej, hmmmmm ..... żekłbym wysublimowany, choć wiem że w tym przedziale cenowym to określenie troche na wyrost.

A co do Oktavy, to nie bierz jeżeli nie będziesz miał pewności która to, tzn produkowana przez Ruskich w Rosji, czy Amerykanów w Chinach. Ostatnio przecież była głośna chryja z Oktavami właśnie. Zresztą ponoć i te ruskie bardzo podupadły ostatnio na jakości.

...

No właśnie...kupował ktoś ostatnio Oktave?

Jak to z nimi jest? Rzeczywiście podupadły na jakości?
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » poniedziałek 09 sty 2006, 23:34

A może ktoś wie gdzie można zakupić statyw d o mikrofonu. Chodzi mi o regulowany statyw przytwierdzany do biórka. Widziałem coś takiegow sklepie muz. w swoim mieście ale trochę przesadzili z ceną - 370 złociszy za dwie rurki i kilka sprężyn to chyba trochę przy dużo.

ODPOWIEDZ