intel sam sie przeciez juz dawno przyznal ze p4 to porazka...dlatego cala seria prockow do laptopow jest robiona na podstawie p3 ktory po paru zmianach okazal sie duzo bardziej wydajny i chlodniejszy....
nowe jadra tez wiecej maja z p3 jak z p4.....
ja przygode z amd zaczalem od durona 800 ktory na swoje czasy byl calkiem wydajny i sporo tanszy od celerona......a teraz tylko obserwuje i widze co sie dzieje...fakt intel obnizyl ceny....ale wentylator swoje kosztuje
athlon 64 przy dobrym chlodzeniu nie przekracza 40 stopni....intel jest sporo wyzej...50 to tam norma a i wiecej tez juz nikogo nie dziwi....
niby nie problem ale te cieple powietrze podgrzewa dyski i cala reszte elementow - a to juz zabawne nie est
Mam dość komputerów wielkich jak TIR
Re: Mam dość komputerów wielkich jak TIR
http://www.apple.com.pl/macmini/
co sądzicie o takim rozwiazaniu rejestracji wielościezkowej w plenerze? cena promocyjna do niedawna 1700pln,opcjonalnie dokładamy zew dysk, karta firewire. jest w czym wybierać (mini mac, mini pc, laptopy) Co waszym zdaniem najlepiej sie sprawdzi jako wielościeżkowy rejestrator w plenerze? Jak narazie podróżuje z normalna skrzynka pc ale chciałbym to zmienić.
pozdrawiam
co sądzicie o takim rozwiazaniu rejestracji wielościezkowej w plenerze? cena promocyjna do niedawna 1700pln,opcjonalnie dokładamy zew dysk, karta firewire. jest w czym wybierać (mini mac, mini pc, laptopy) Co waszym zdaniem najlepiej sie sprawdzi jako wielościeżkowy rejestrator w plenerze? Jak narazie podróżuje z normalna skrzynka pc ale chciałbym to zmienić.
pozdrawiam