Plebiscyt sportowy - totalny brak etyki

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
DJSLOMA
Plebiscyt sportowy - totalny brak etyki

Post autor: DJSLOMA » sobota 07 sty 2006, 22:14

Witam.

Oglądam własnie plebiscyt sportowy w TVP1. Otylia Jędrzejczak jak wiadomo ostatnio przeżyła wielką tragedię.

Gdy wchodziła na scene nie widać było ani przez chwile uśmiechu na jej twarzy i temu się nie dziwie. Zaraz po niej wystąpił zespół lat '90 "IRA" (chyba kazdy go zna). Wykonali utwór, który tak dobitnie odnosił się do jej stanu psychicznego, że az żal za d... ściska. Nie jestem fanem pływania ani Otylii ale chciałbym "pogratulować" temu, kto dobierał ten repertuar.

Według mnie czy to wesele czy impreza TV, etyka (a muzycy powinni mieć jej dużo) muzyczna powinna być, bo po co grać coś co dołuje zamiast stawiać na duchu (bo chyba taka jest rola muzyki). Może powiecie ze czepiam sie niewiadomo czego, ale takie jest moje zdanie...

Jesli ktoś oglądał, czekam na posty

Awatar użytkownika
JM

Re: Plebiscyt sportowy - totalny brak etyki

Post autor: JM » sobota 07 sty 2006, 22:33

...Jesli ktoś oglądał, czekam na posty...

O czym? O sporcie? O etyce? Chyba nie ten adres.

atlantic

Post autor: atlantic » sobota 07 sty 2006, 22:37

O czym? O sporcie? O etyce? Chyba nie ten adres....

zgadza się nie ten adres , ale też zauważyłem że imprezy w TVP leżą na całej lini , cokolwiek by to nie było to wielki niewypał ,wszystko wskazuje na to że szpece dawno już siedzą w TVN

bartekgitara

Post autor: bartekgitara » sobota 07 sty 2006, 23:22

...

O czym? O sporcie? O etyce? Chyba nie ten adres....

zgadza się nie ten adres , ale też zauważyłem że imprezy w TVP leżą na całej lini , cokolwiek by to nie było to wielki niewypał ,wszystko wskazuje na to że szpece dawno już siedzą w TVN ...

Oglądałemm akurat fragment w którym śpiewał Staszek Sojka - akustycy dali ciała, mikrofon co chwila sprzężał, ciekawe czy mieli jakies próby...

ODPOWIEDZ